Ponta să fie judecat pentru sângele vărsat!

Aşa se numeşte cea mai recentă postare pe blog a liderului PSD. Victor Ponta analizează consecinţele mediatice şi politice ale ultimelor sale iniţiative: suspendarea lui Mircea Geoană şi iniţierea suspendării lui Traian Băsescu. Redăm mai jos principalele pasaje ale postării.

RomaniaTV.net
24 nov. 2011, 19:09
Ponta să fie judecat pentru sângele vărsat!

„Pe scurt, am sustinut luni declansarea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu si marti am votat excluderea lui Mircea Geoana din PSD (ulterior acesta pierzand scaunul de la Senat). Astea sunt crimele. Sau, cum ar spune Dl. Geoana, „am atacat primele doua persoane in stat”!  Basescu nu a apucat inca sa se pronunte avand ceva treaba in Qatar. In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana – „Regele Dabuleniului” cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca).

Adica am atacat simultan „Regele” Geoana si „Regina” Basescu (doi adversari de ochii fraierilor, in realitate exponenti principali ai aceluiasi Sistem securisto-mafiot, diferenta fiind doar de „filiera” sau „loja”). Curata nebunie sau, ma rog, „imaturitate” si „cretinism” in termenii unui diplomat caracterizat corect de CTP ca fiind un „baiat fin”.

Intai de toate trebuie sa precizez concluzia mea asupra evenimentelor – am facut ce trebuia si sunt foarte convins de justetea celor doua decizii. Mircea Geoana s-a aratat tuturor in aceste zile „in halat si in papuci”, asa cum eu si inca cativa il stiam ca este el cu adevarat. Chiar daca maine m-as retrage din functia de lider al PSD, as pleca satisfacut ca am facut un bine extraordinar partidului meu, scapandu-l de un personaj cu un asemenea caracter si un bagaj de infrangeri, frustrari si ura absolut nocive. Cat despre Basescu, sunt la fel de convins ca reprezinta pentru Romania un pericol catastrofal, aflat „la butoanele” tarii intr-un moment de criza cumplita pentru intreaga lume. Basescu este azi un personaj epuizat, incapabil de dialog si constructie, plin de ura si dorinta de razbunare. Este exact  in starea psihologica pe care am vazut-o in filmele cu Hitler, in care acesta trimitea in continuare copii nevinovati  la lupta, considerand ca „tot poporul german merita sa moara pentru ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor Fuhrerului sau”. Orice actiune pentru a limita gravele prejudicii aduse de Basescu viitorului tarii noastre merita incercata; si orice risc politic merita asumat.

Evident ca furia Sistemului fata de mine e cumplita (eu fiind considerat principalul autor, chiar mai mult decat Crin Antonescu, sunt tinta numarul 1, firesc). Iar armele lor sunt clare si predictibile. Sa va descriu:

1. Atacul a fost inceput de avangarda de la OTV; am privit uluit marti seara cand o intreaga emisiune prezenta imagini cu „vila din Bucuresti in care se lafaie ciocoiul Ponta”. Dincolo de faptul ca stau la bloc, iar DD si ceilalti prezenti in studio faceau pe prostii cu mare naturalete, desi stiau perfect ca imaginile prezentate erau de la Cornu, cu faimoasa casa cumparata de Ilie Sarbu in 2001, cu fix 6 ani inainte sa devina socrul meu; ce conteaza? astea sunt detalii, trebuie arat PONTA BOGATANUL.

2. Luni au atacat cu „nebunul” mereu de serviciu, Sorin Blejnar, care s-a dus la TVR 1 sa arunce cu nonsalanta idiotenia cu „Ponta a primit bani de la Vantu”.  Ce conteaza ca a doua zi se dovedea ca Edi Keleti, coechipierul meu de raliu, a fost angajat (ca inca vreo mie de alti jurnalisti) inainte sa ma cunoasca pe mine la Trustul „Realitatea – Catavencu” cu un contract de cateva sute de Euro pe luna; detalii, pe cine intereseaza? Ma gandeam ce se facea desteptul de Blejnar daca eu jucam rugby sau fotbal – ii lua pe cei 15 sau 11 coechipieri sa vada unde lucreaza si gasea astfel 15 sau 11 moguli care ma plateau pe mine. Sau daca eu joc tenis cu Blejnar si am salariul platit de Camera Deputatilor, inseamna ca Roberta Anastase ii finanteaza „hoby-ul” lui Blejnar??? M-am intrebat de multe ori de ce nu au gasit si ei unul mai inteligent sau macar fara un profil clar de mafiot – raspunsul este simplu: nu au nevoie! Era doar necesar de finalizat punctul al doilea – PONTA OMUL LUI VANTU (sper ca Dl. Geoana sa nu fie gelos pe mine pentru aceasta situatie).

3. Evident ca in reteta nu putea sa lipseasca un „Sexgate” local, sa fiu si eu un fel de Clinton sau Strauss-Kahn de Gorj; intai tot la OTV am aflat ca sunt homosexual – ok, dar nu a prea prins. Asa ca zilele acestea, un ziar mai putin cunoscut, dar in care scrie editoriale si Dna. Elena Udrea, reincalzeste ciorba cu afacerea „Negoita si Banicioiu” cu  minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal.  De aproape un an tot ma „contacteaza” tot felul de binevoitori, gata sa ma „ajute” sa rezolv acest scandal (un tip de santaj mai libidinos decat cel direct, pe fata). Ba chiar un jurnalist dubios se jura ca l-a sunat tocmai Mihaela Geoana sa-i ceara sa publice toata tarasenia, dar el vrea sa mai „discute” cu mine intai! Le-am raspuns tuturor ca nu ma intereseaza mizeriile de acest gen si sa faca bine sa publice ce vor si unde vor. Ma bucur ca acum, in sfarsit, ma lasa in pace cu „ofertele”. Regret insa situatia penibila in care ii pun pe cei apropiati. Bine ca cei doi copii ai mei sunt prea mici ca sa citeasca porcarii de acest gen pe Internet. Nu conteaza ca toata inscenarea nu are nimic serios sau concludent, dar important e ca se bifeaza al treilea obiectiv – PONTA DESFRANATUL SI PERVERSUL.

4. Sunt pregatit si pentru urmatoarele miscari; ca tot se roaga Blejnar in fiecare zi la DNA si ANI sa-mi gaseasca ceva acolo, orice, ca „asa i-a cerut Zeus”. Trebuie, pana la urma, atins si punctul al patrulea – PONTA CORUPTUL.

5. Mircea Geoana, cu naivitatea lui veninoasa, s-a grabit sa anunte primul si schema cu „Iliescu si Nastase iau  deciziile, nu Ponta”. Nu conteaza ca tot el m-a ridicat la rangul nesperat de „tiran nemilos”, logica sau consecventa nu fac parte dintre defectele Dlui. Geoana; important este ca acum se cristalizeaza si conceptul PONTA MARIONETA.

Ca sa concluzionam – strategia e foarte simpla si clara. Basescu si Geoana au si ei mici lucruri ce pot fi criticate (dar cu blandete, nu prea tare), dar uite cu cine se lupta ei? Cu Antonescu cel care nu se trezeste dimineata sa mearga la Senat (si il mai manjim nitel si cu „Porumbacu”) si cu „imaturul” Ponta (ciocoi, vandut lui Vantu, destrabalat, corupt si marioneta). Iar Ponta, daca nu-si baga mintile in cap, ii fabricam noi, baietii Sistemului, si alte chestii si mai murdare, dupa care ii trimitem pe jurnalistii nostri sa il intrebe doar despre ele! Pac – pac, traiasca si infloreasca numarul 1 si numarul 2 in stat, cinstea noastra si mandria, lasa-i pe ei unde sunt ca ailalti sunt si mai rai!”