Ponta transmite urări de Crăciun prin retelele de socializare. Vezi aici ce mesaj a postat

Premierul Victor Ponta urează, prin intermediul unui mesaj video postat pe rețelele sociale, Crăciun fericit tuturor românilor și un sfârșit de an cât mai bun! 

24 dec. 2014, 09:42
Ponta transmite urări de Crăciun prin retelele de socializare. Vezi aici ce mesaj a postat

Premierul a anunțat pe Facebook că va petrece sărbătorile împreună cu familia, copiii și prietenii și că își dorește ca 2015 să fie un an cât mai bun.

„Vă urez tuturor Crăciun fericit! Vreau să fiți cât mai bucuroși alături de cei dragi și în 2015 să fim mult mai buni toți. La mulți ani și sărbători fericite!”, a transmis premierul Victor Ponta într-un mesaj video postat pe contul său de Facebook.

Mesajul a fost transmis prin intermediul mai multor conturil online deținute de liderul Guvernului, precum Facebook (unde Victor Ponta are peste 755.000 de fani), Youtube (300 de abonați), Twitter (peste 11.500 de followeri) și Google+ (cont cu aproape 1 milion de vizualizări până în prezent).

Ponta îşi face cont pe Instagram

Prim-ministrul a subliniat în mesajul său de sărbători faptul că în 2014 Crăciunul are o semnificație specială, fiind momentul când se împlinesc 25 de ani de la Revoluție, atunci când românii și-au dat viața pentru a schimba sistemul comunist.

„Mă gândesc de fiecare dată cu o anumită nostalgie la faptul că aveam colegi de liceu, profesori, vecini, prieteni și toți ne gândeam ce lucru extraordinar facem, că scăpăm de comunism, că o să fie o viață altfel. Sper ca multe dintre speranțele noastre de atunci să nu se fi dovedit deșarte. Între timp, în cei 25 de ani, cred cu toată convingerea că ne-am schimbat în bine, că țara s-a schimbat în bine, dar mai avem multe lucruri de făcut”, consideră premierul.

Victor Ponta a adăugat că 2014 a fost un an lung și greu, „cu lucruri bune, dar și cu lucruri greșite”, iar în 2015 își dorește ca toți românii să înțeleagă că au „o șansă extraordinară să dovedim că cei care au murit acum 25 de ani nu au murit degeaba, că am învățat nu doar din lucrurile rele, ci și din lucrurile bune, că avem foarte multe de făcut.”