Ponta: Udrea l-a pus şef de campanie pe cel care spune „scăpaţi Bucureştiul de Elena Udrea”

Co-preşedintele USL Victor Ponta susţine că USL stă foarte confortabil în sondajele de opinie realizate la nivelul Capitalei, cu peste 65% în toate sectoarele. Ponta afirmă ironic că preşedinta PDL Bucureşti, Elena Udrea a făcut un gest politic util USL atunci când a promis că Piedone va fi şeful campaniei electorale comune PDL-UNPR, întrucât acesta va reuşi să aplice sloganul "scăpaţi Bucureştiul de Elena Udrea".

19 dec. 2011, 18:40
Ponta: Udrea l-a pus şef de campanie pe cel care spune „scăpaţi Bucureştiul de Elena Udrea”

„Nu sunt probleme la Bucureşti. Avem un candidat la Primăria Capitalei susţinut de USL, domnul Oprescu, care va câştiga cu siguranţă. Şi pentru că avem în toate sondajele în Bucureşti peste 65%, deci vom avea Consiliul General. Dacă asta e o problemă, e o problemă pentru PDL”, a afirmat Victor Ponta întrebat dacă plecarea Aurei Vasile (deputat de Bucureşti, n.r.) de la PSD la UNPR ar putea crea probleme social-democraţilor.

Preşedintele PSD a continuat ironic, apreciind că Elena Udrea, preşedinta PDL Bucureşti a făcut primul „gest politic bun”, atunci când a anunţat că şeful campaniei electorale comune PDL-UNPR va fi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

„L-a pus şef de campanie pe cel care susţine scăpaţi Bucureştiul de Elena Udrea, pe Piedone. Deci, cred că, în sfârşit, vom scăpa Bucureştiul definitiv de Elena Udrea sub conducerea campaniei lui Piedone care, de altfel, asta a şi spus, şi a spus bine. Eu nu cred că a greşit”, a mai afirmat Ponta, amintind de momentele când primarul de la Sector 4 desfăşura împreună cu PNL şi PC o campanie împotriva Elenei Udrea .