Ponta: Victor Ciorbea este un candidat foarte bun pentru USL

Victor Ponta a declarat, luni, că Victor Ciorbea este un candidat foarte bun pentru USL, el arătând că militanţii PSD vor face campanie pentru acesta.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 15:11
Ponta: Victor Ciorbea este un candidat foarte bun pentru USL

„Domnul Ciorbea, după părerea mea, este un candidat foarte bun pentru USL. Şi nu spun lucrul ăsta acuma, după cum ştiţi am discutat şi înainte de alegerile locale acest lucru şi în mod sigur sunt şi alţi creştin-democraţi din PNŢCD, e foarte bine să se afle pe listele USL. (…) Cu domnul Ciorbea cred că e o candidatură foarte bună şi militanţii PSD vor face campanie pentru dânsul”, a spus Ponta.

El a adăugat că PNŢCD înseamnă Victor Ciorbea şi nu Aurelian Pavelescu, care s-a raliat PDL şi Forţei Civice în alianţa electorală ARD.

„Haideţi să fim serioşi: cred că absolut nimeni nu consideră că PNŢCD înseamnă domnul Pavelescu. Cei de la PDL iubesc acest gen de teatru cu marionete. PNŢCD înseamnă domnul Ciorbea, înseamnă domnul Sârbu, înseamnă oameni care au reprezentat într-adevăr PNŢCD. De ce şi-a cumpărat PDL aşa un nume inutil e problema lor”, a susţinut Ponta.

Conducerea PNL a decis începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, şi PNŢCD – aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat că discuţiile de amănunt cu Victor Ciorbea şi cu Gigi Becali, dar şi cu Victor Ponta şi cu preşedinţii de organizaţii vor avea loc în următoarele zile.