Popeyes se extinde în mall-urile din București. Al doilea restaurant se deschide la finalul lunii iulie

Popeyes se extinde în București, după succesul înregistrat de restaurantul din Băneasa Shopping City.

20 iul. 2022, 23:41
Popeyes se extinde în mall-urile din București. Al doilea restaurant se deschide la finalul lunii iulie

Popeyes va deschide cel de-al doilea restaurant în București, în ParkLake Shopping Center. Clienții vor putea să încerce proparatele lanțului de restaurante fast-food de pe 30 iulie 2022.

Primul restaurant Popeyes a fost deschis în Capitală în luna aprilie a acestui an, la Băneasa Shopping City. În primele zile de la deschidere, oamenii au format cozi kilometrice pentru a-și cumpăra de mâncare.

„Numărul foarte mare de clienți și feedback-ul pozitiv din partea acestora sunt încă o dovadă că oaspeții noștri apreciază calitatea și gustul unic Popeyes. Produsele iconice precum The Chicken Sandwich, Cajun Fries și American Biscuit sunt doar câteva dintre preferințele clienților noștri, apreciate pentru gustul original și calitatea excepțională. Suntem nerăbdători să venim si mai aproape de fiecare comunitate cu noi deschideri, iar în următoarea perioadă planul de expansiune va fi unul foarte alert, care nu doar va servi mai mulți fani Popeyes, dar va genera și sute de joburi cu un impact pozitiv pe piața locală”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer Popeyes România, potrivit economica.ro.

Popeyes a pătruns pe o piață cu concurenți puternici în zona de fast-food, cum ar fi McDonald’s, KFC şi Burger King sau Taco Bell.

În următorii 10 ani firma locală își propune să deschisă în România 90 de unități Popeyes.

Popeyes intenţionează să ofere oaspeţilor săi o experienţă de „cea mai bună clasă” atât în restaurant, cât şi în online. Restaurantele sunt gândite să aibă ecrane digitale de comandă, serviciu de masă, servicii de comandă pe telefon şi servicii de livrare.

Primul restaurant Popeyes a fost inaugurat în New Orleans, pe 12 iunie 1972. De atunci, compania a rămas concentrată pe misiunea de a aduce oaspeților din întreaga lume mâncare plină de savoarea emblematică, specifică bucătăriei din Louisiana.

Ce prețuri sunt la produsele Popeyes

Prețurile la Popeyes sunt destul de asemănătoare cu ale celorlalte branduri de fast-food. Spre exemplu, dacă optați pentru un meniu cu 8 spicy wings, cartori prăjiți + băuutură răcoritoare ar trebui să scoateți din buzunar 28 de lei (porție medie) sau 18 lei (porție a la carte). Același meniu, doar că cu 5 spicy wings, costă 24 de lei sau 14 lei, în funcție de dimensiune.

Dacă preferați un meniu cu 8 chicken nuggets + cartofi prăjiți + sos + băutură răcoritoare vă costă 18,9 lei sau 27,5 lei, în funcție de dimensiune. Același meniu, dar cu 5 chicken nuggets, costă 14,5 lei sau 23 de lei.

O porție de cartofi costă aproximativ 8 lei, 9 lei sau 11 lei, în funcție de tipul de cartofi pe care îl preferați. Inelele de ceapă sunt 8,9 lei, o salată Coleslaw e 6,9 lei.

La capitolul desert, puteți opta pentru înghețată. Una cu ciocolată, caramel sau zmeură costă 6,5 lei, iar una cu Oreo e 7,5 lei.