Primul restaurant fast-food Popeyes s-a deschis în România. Zeci de persoane au stat câte două ore la coadă să-și cumpere de mâncare. Ce prețuri sunt

Un nou lanț de restaurante de tip fast-food s-a deschis în România. S-a stat ore întregi la coadă la Popeyes, deschis în Mall Băneasa.

11 apr. 2022, 20:52
Primul restaurant fast-food Popeyes s-a deschis în România. Zeci de persoane au stat câte două ore la coadă să-și cumpere de mâncare. Ce prețuri sunt

Zeci de persoane au așteptat să-și cumpere de mâncare de la Popeyes în prima zi de când s-a deschis în Mall Băneasa. Starling Cruise este firma care operează în franciză mai multe restaurante, printre care și Salad Box, și care a semnat un acord cu compania americană Popeyes pentru a o aduce în țara noastră.

Popeyes pătrunde pe o piață cu concurenți puternici în zona de fast-food, cum ar fi McDonald’s, KFC şi Burger King sau Taco Bell.

Ce prețuri sunt la produsele Popeyes

Prețurile la Popeyes sunt destul de asemănătoare cu ale celorlalte branduri de fast-food. Spre exemplu, dacă optați pentru un meniu cu 8 spicy wings, cartori prăjiți + băuutură răcoritoare ar trebui să scoateți din buzunar 28 de lei (porție medie) sau 18 lei (porție a la carte). Același meniu, doar că cu 5 spicy wings, costă 24 de lei sau 14 lei, în funcție de dimensiune.

Dacă preferați un meniu cu 8 chicken nuggets + cartofi prăjiți + sos + băutură răcoritoare vă costă 18,9 lei sau 27,5 lei, în funcție de dimensiune. Același meniu, dar cu 5 chicken nuggets, costă 14,5 lei sau 23 de lei.

O porție de cartofi costă aproximativ 8 lei, 9 lei sau 11 lei, în funcție de tipul de cartofi pe care îl preferați. Inelele de ceapă sunt 8,9 lei, o salată Coleslaw e 6,9 lei.

La capitolul desert, puteți opta pentru înghețată. Una cu ciocolată, caramel sau zmeură costă 6,5 lei, iar una cu Oreo e 7,5 lei.

@catalina.moni Am stat o ora si jumatate la coada pentru Popeye’s #fy #fyp #foryou #fypromania #mancare #popeyeschickensandwich #popeyes #foryouromania #foodporn #food ♬ original sound – Catalina Monica

90 de unități Popeyes în România în următorii ani

În următorii 10 ani firma locală își propune să deschisă în România 90 de unități Popeyes.

Popeyes intenţionează să ofere oaspeţilor săi o experienţă de „cea mai bună clasă” atât în restaurant, cât şi în online. Restaurantele sunt gândite să aibă ecrane digitale de comandă, serviciu de masă, servicii de comandă pe telefon şi servicii de livrare.

Înţelegerea cu Sterling Cruise este parte a planului de extindere a restaurantelor Popeyes în Europa. Lansat în 2014, Sterling Cruise operează peste 40 de restaurante în România și deține francize pentru branduri cum ar fi Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers, Ai Sushi Bar, Resto Aperto sau Turkish Kitchen.