Popoviciu îşi menţine solicitarea de excludere din PDL a lui Preda, Paleologu, Voinescu

Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu a declarat luni că îşi menţine solicitarea de excludere din partid a lui Cristian Preda, Theodor Paleologu şi Sever Voinescu, dar că vrea să asculte părerea tuturor membrilor BPN, adăugând că în momentul de faţă sunt mulţi colegi cu multe alte păreri.

03 iun. 2013, 09:33
Popoviciu îşi menţine solicitarea de excludere din PDL a lui Preda, Paleologu, Voinescu

Întrebat dacă îşi menţine solicitarea de excludere din partid lui Cristian Preda, Theodor Paleologu, Sever Voinescu, Popoviciu a spus: „Eu am făcut o propunere BPN şi astăzi BPN discută propunerea mea şi vreau să ascult şi opiniile colegilor mei”, scrie Mediafax.

Întrebat dacă toţi cei trei trebuie trataţi cu aceeaşi măsură sau trebuie făcute diferenţieri, Popoviciu a răspuns: „Nu, cred că trebuie făcute diferenţieri pentru fiecare caz în parte. Îmi menţin punctul de vedere că unii dintre colegii mei pe care i-am propus trebuie excluşi, iar alţii trebuie suspendaţi, pentru ceilalţi, cred că e suficient un avertisment”.

El nu a vrut să precizeze cine trebuie exclus şi a adăugat că vrea să asculte părerea tuturor membrilor BPN.

„Vreau să ascult şi părerea tuturor colegilor şi, în condiţiile în care vom vota, o să iasă ceva. Dar în momentul de faţă sunt mulţi colegi cu multe alte păreri. Poate nu sunt eu cel mai în măsură să propun să fie excluşi toţi. Cred că sunt şi alte variante”, a adăugat Popoviciu.

Întrebat dacă îl mulţumeşte un avertisment pentru Cristian Preda, Popoviciu a spus: „Nu mă mulţumeşte un avertisment”.

În legătură cu solicitarea europarlamentarului Monica Macovei de a fi el sancţionat, Popoviciu a spus că Monica Macovei a postat multe pe blog şi nu e treaba lui.

„Doamna Macovei a postat multe pe blog şi nu e treaba mea. Eu cred că astăzi BPN o să spună un punct de vedere şi o să vedem ce va ieşi”, a afirmat Popoviciu.