Porecla mai puțin știută a lui Gică Hagi. „Lăcătuș mi-a zis prima dată așa”

Gică Hagi, unul dintre cei mai mari fotbaliști români, este cunoscut de către toată lume ca și „Regele”. În cadrul podcastului „Da Bravo”, moderat de către Mihai Bobonete, Gică Hagi a povestit că mai are o poreclă mai puţin ştiută. Primul care i-a spus aşa a fost Lăcătuş.

09 oct. 2022, 10:08
Porecla mai puțin știută a lui Gică Hagi. „Lăcătuș mi-a zis prima dată așa”

Toată lumea îl ştie pe Gică Hagi drept „regele”. În cadrul podcastului „Da Bravo”, moderat de către Mihai Bobonete, Gică Hagi a povestit că mai are o poreclă mai puţin ştiută. Primul care i-a spus „Trompeta” a fost Marius Lăcătuș. S-a întâmplat în perioada în care cei doi jucau în naționala României.

„Lăcă (n.r. Marius Lăcătuș) era cu astea (n.r. pusul de porecle). Probabil îi ceream mingea de multe ori sau eu știu (n.r. râde).

Când eram tânăr eram egoist, probabil și de aceea am marcat mai multe goluri când eram mai tânăr. După am devenit mai pasator, dar când eram tânăr eram egoist, dădeam la poartă și atacanții îmi cereau mingea. Lăcă, Lăcă mi-a zis așa (n.r. „Trompeta”), a spus Gică Hagi în podcastul „Da Bravo”, citat de prosport.ro.

Citeşte şi: Florin Piersic, reacţie fabuloasă după ce l-a întâlnit în premieră pe Gică Hagi. „Regii României!” VIDEO

„(n.r. Care crezi tu că a fost idolul femeilor? Cine crezi că era cel mai apreciat de femeile din perioada aia?) Ilie (Dumitrescu)! El era. Ilie, Dan (Petrescu). Lui mereu i-a plăcut acest lucru, arată wow și acum.

Citeşte şi: Salariul şocant încasat lunar de Gică Hagi. „Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”

(n.r. Glumețul cine era?) Tot Ilie Dumitrescu. Și Ionuț Lupescu. Făceam de toate, îți dai seama, când stăteam atâtea zile în cantonament”, a mai dezvăluit Gică Hagi.