Salariul şocant încasat lunar de Gică Hagi. „Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”

Gică Hagi a încasat un salariu foarte mic în sezonul 2021-2022 ca antrenor al celor de la FC Farul Constanţa, echipa la care este acţionar majoritar. "Regele" a declarat că doreşte să antreneze o echipa mare, pentru un salariu pe măsură.

13 iul. 2022, 12:16
Salariul şocant încasat lunar de Gică Hagi. „Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”
Salariul şocant încasat lunar de Gică Hagi

Salariul şocant încasat lunar de Gică Hagi. „Regele” a fondat în 2009 clubul Viitorul Constanța și Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, una dintre cele mai mari academii de fotbal din Europa. În 2021, Viitorul și FC Farul Constanța au fuzionat, iar Gică Hagi a devenit unul dintre patronii noii echipe, pe care o şi antrenează. Pentru acest lucru primește un salariu foarte mic, mai precis doar 500 de euro, o sumă care i se pare nepotrivită.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Gică Hagi. Românii de rând doar visează la aşa ceva!

„Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac muncă la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul. Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere, altfel ne înecăm. Noi suntem colacul acum. Sunt în mare cu colacul…Eu ce să fac? Anul trecut am avut salariu 500 de euro. Până când? Şi eu vreau să fiu plătit, dorit!”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi, discurs dur la adresa ruşilor! „Nu vă ajunge ce aveți? Nu vă săturați, la banii și puterea voastră?”

Gică Hagi, antrenorul celor de la FC Farul , a refuzat să preia echipa naţională în primăvară, afirmând că a început un proiect la Constanţa şi deocamdată îl interesează ce se întâmplă la acest club. „Am început un proiect la Constanţa. În vară s-a întâmplat un lucru important aici. Sunt aici, lucrez, încercăm să îl facem foarte bine. Nu e terminat, e la început aşa că mă interesează foarte tare ce mi se întâmplă aici la Constanţa şi ce facem aici deocamdată”, a spus Gică Hagi.