Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Întreaga săptămână stă sub semnul schimbărilor și al noilor începuturi. Eclipsa de Lună plină în Taur, de marți, 8 noiembrie, își va face simțită prezența încă două săptămâni, cu atât mai mult cu cât energia ei este amplificată și de portalul 11.11.22.

09 nov. 2022, 23:50
Portalul eclipselor 11.11.22. Universul te cheamă. Dar unele lanțuri nu se rup! Ce e de făcut?

Portalul 11.11.22
Chiar acum primim valuri de Coduri puternice de lumină cu diamant care activează noi șabloane în corpurile noastre, cât și în corpurile de apă ale Pământului. Apa este un element cheie în acest moment, cu puterea sa de a ține șabloane și de a face parte din procesul de manifestare pe măsură ce se învârte în starea sa superioară ca plasmă a apei.

Lumina Diamant radiază din Centrul Galactic și deține dragostea, puterea și creativitatea Mamei Divine. Este atât o energie puternică, dar în același timp profund iubitoare și blandă. Aceasta este cheia pentru a ne păstra energia în timp ce trecem prin această săptămână puternică. Centrează-te în inimă și fii puternic, dar blând și bun. Nu te lăsa distras de „zgomotul” și haosul din poveștile celor care nu-și pot auzi inima și sufletul. Amintește-ți că ai venit aici pentru a fi pe Noul Pământ și pentru a îmbrățișa frecvențele Iubirii și bucuriei!

Fie că ești bărbat sau femeie, ești aici pentru a activa și a păstra energia ascendentă a Divinului Feminin. Pe măsură ce ne îndreptăm spre Portalul 11/11 vineri, energia va continua să fie puternică și de înaltă frecvență. Aceasta este o săptămână în care nu este indicat să te lași atras de ispită, ci pentru a-ți menține focusul în Inima și pe Viziunea Noului Pământ.

Horoscop BANI si SUCCES noiembrie 2022. Zodia care dă lovitură de mâine. Influente in casa banilor!

Portalul eclipselor
Efectele eclipselor din 25 octombrie si 8 noiembrie se vor resimți ceva vreme. Eclipsa poate aduce unele schimbări și evoluții neașteptate. Aceasta este o eclipsă a Nodului Nord care inițial ne va zgudui până în centrul ființei noastre, dar în cele din urmă ne va deschide către noi posibilități și realități. Orice s-ar întâmpla este de dragul creșterii și dezvoltării noastre.

Eclipsele de Lună sunt Luni pline pe steroizi. Când Luna este eclipsată, suprafața ei este umbrită progresiv, oglindind ciclul lunar de 29,5 de la Luna Nouă, Priml pătrar, Luna Plină – la Ultimul Pătrar și Luna Nouă din nou. Ceea ce ar trebui să se întâmple în mod normal într-o lună (un ciclu lunar complet), acum se întâmplă doar într-o oră (durata Eclipsei). De aceea, Eclipsele – și în special Eclipsele de Lună – vin cu o intensificare și culmi.

Zodiile care vor avea o iarnă de poveste. Cine va găsi multe cadouri sub bradul de Crăciun
Lucrurile par să se întâmple dintr-o dată și putem simți că nu avem niciun cuvânt de spus în acest proces. Fiecare Lună Plină are un scop specific: să integreze polaritatea semnelor de pe axă. Întrucât Luna se află în Taur, Soarele se află în semnul opus, Scorpion, deci vorbim despre o Eclipsă de Lună pe axa Taur-Scorpion.

Taur-Scorpion este cea mai fixă axă a zodiacului. Taurul și Scorpionul sunt semne stabile și loiale care vor face tot posibilul pentru a păstra acelasi status quo. Ai nevoie de ceva de magnitudinea unui cutremur pentru a rupe o legătură Taur-Scorpion. Uranus, planeta libertății, va încerca imposibilul, totusi, caci va fi in conjunctie cu eclipsa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.