Portarul liderului Ligii I este cercetat penal. Vezi motivul

Portarul echipei CFR Cluj, Eduard Stăncioiu a fost audiat de poliţişti chiar în ziua Paştelui după ce vecinii au sunat alertaţi la 112.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 16:48
Portarul liderului Ligii I este cercetat penal. Vezi motivul

Portarul liderului Ligii I este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, după ce în duminica Paştelui, a tras şase focuri cu o puşcă de vânătoare. Fotbalistul are permis de armă, însă este cercetat pentru uz de armă letală fără drept. Nimeni nu a fost rănit, iar potrivit Codului Penal, uzul de armă letală fără drept se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 3 ani.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Sidonia Purdea, a declarat pentru Mediafax că poliţiştii clujeni au fost sesizaţi, duminică, la 112, că o persoană a tras mai multe focuri de armă în curtea unui imobil din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au stabilit că Eduard S., de 31 de ani, din Cluj-Napoca, a tras mai multe focuri cu o armă de vânătoare, spre pământ. Eduard S. este cercetat penal pentru uz de armă fără drept, infracţiune pedepsită cu închisoarea între un an şi cinci ani„, a declarat Purdea.