Portarul naţionalei Bulgariei, dezvăluiri incendiare. A întreţinut relaţii intime într-o grădină zoologică

Apar detalii picante din viaţa intimă a portarului naţionale Buglariei. Nikolai Mihailov a recunoscut că a făcut dragoste cu iubita lui, Nikoleta Lozanova, într-o grădină zoologică.

19 feb. 2021, 22:02

Portarul naţionalei Bulgariei, dezvăluiri incendiare. Nikolai Mihailov joacă la Levski Sofia şi este portarul naţionalei Bulgariei. Însă Mihailov se remarcă şi în afara terenului. Portarul în vârstă de 32 de ani este într-o relaţie cu Nikoleta Lozanova, una dintre cele mai frumoase vedete din Bulgaria.

Portarul naţionalei Bulgariei, dezvăluiri incendiare. A întreţinut relaţii intime într-o grădină zoologică

Invitaţi recent la o emisiune TV din ţara lor natală, cei doi au făcut dezvăluiri picante. Întrebată care au fost cele mai exotice locuri în care a întreţinut relaţii sexuale, Lozanova a răspuns: pe stadion şi în toaleta unui club.

La rândul său, Mihailov a avut propria variantă despre cel mai exotic loc în care a întreţinut relaţii intime. Portarul naţionalei Bulgariei a dezvăluit că a făcut sex la o grădină zoologică, între cuştile maimuţelor. Nikoleta Lozanova a completat: ”Este adevărat”.

Pe de altă parte, viaţa fotbaliştilor este plină de pasiune şi momente tari. În urmă cu 5 ani, Luis Morris, fotbalist şi vedeta emisiunii „Love Island”, i-a interzis iubitei sale, Cally Jane Beech, să întreţină relaţii sexuale cu el înainte de a avea un meci. Motivul pentru care acesta se teme de efectele sexului este incredibil.

Luis Morris (21 de ani) a întâlnit-o pe Cally Jane Beech anul trecut, la o emisiune televizată, iar de atunci, cei doi au rămas un cuplu. Frumoasa brunetă a recunoscut că iubitul său i-a interzis să doarmă în pat cu el şi chiar să poarte lenjerie sexy în noaptea dinaintea meciurilor la care va participa.

Luis Morris se teme că dacă va întreţine relaţii intime cu Jane îi vor fi afectate performanţele sportive în ziua următoare.

„Sunt atât de strict deoarece vreau să ajung în vârf”, a declarat Luis Morrison. El şi Jane au stabilit o regulă prin care îşi impun abstinenţa cu 24 de ore înainte de-un meci de fotbal.

Şi starul rus Denis Gluşakov, de la Spartak Moscova, are numai probleme. Fotbalistul era la saună cu o altă femeie, iar distracţia le-a fost stricată chiar de soția lui, care a intrat peste ei și a filmat totul. Daria Gluşakov și-a acuzat soțul că o înșeală cu o femeie usoara. Fotbalistul are insa o alta varianta. Erau certati in momentul in care l-a prins si spune ca nu are de ce sa ii dea explicatii celei cu care are 2 copii.

Citeşte şi: Fotbalist celebru, prins cu amanta la piscină. Soţia a filmat imaginile intime şi le-a făcut publice VIDEO