Portofelul, un accesoriu MUST HAVE pentru bărbaţi

Portofelul împreună cu șosetele și lenjeria intimă fac parte din articolele care nu primesc suficientă atenție din partea bărbatului. De multe ori când pășești pe stradă se aude sunetul metalic al monedelor sau când ai ceva de achitat scoți din buzunar bani îndoiți sau chiar rupți. Imaginează-ți că portofelul este un accesoriu pe care îl folosim zilnic de nenumărate ori. Astfel ar trebui să-i acordăm o minimă atenție să-l îngrijim, iar dacă nu mai are nicio scăpare și este prea uzat, să-l schimbăm.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 09:02
Portofelul, un accesoriu MUST HAVE pentru bărbaţi

Portofelul ne ajută să fim mai ordonați și organizați în ceea ce facem chiar dacă pare o banalitate. Imaginează-ți cum ar fi să ai bacnote șifonate, carduri și cărți de vizită prin toate buzunarele. Cât timp crezi că ai pierde amintindu-ți cu exactitate ce ai prin buzunare. De ce să nu ne focalizăm pe lucruri importante și să nu ne consumăm energia prin gestionarea buzunarelor. În portofel ne putem ordona toate lucrurile pe care le vom găsim cu lejeritate atunci când avem nevoie de ele.

Dacă te-ai atașat de un portofel care este deja învechit, chiar dacă este greu înlocuiește-l cu unul nou. Portofele confecționate din piele sunt cele mai rezistente în timp, iar dacă te plictisești de anumite lucruri, ai putea chiar să-ți achiziționezi portofele din piele ecologică pe care le poți schimba des deoarece nu sunt foarte rezistente.

Celebrele modele de portofeluri sunt cele clasice cât mai simple, utile și de nuațe neutre. Rolul portofelului nu este de a ieși în evidență, ci de a profita de utilitatea lui.

Un ultim sfat, portofelul nu se poartă în buzunarul din spate al pantalonilor deoarece acea „umflătură” este inestetică.

VEZI pe stilmasculin.ro cum să-ţi alegi un portofel