Porumboiu nu e de acord cu rejucarea meciului „U” Cluj – FC Vaslui. Vezi aici de ce

Finanţatorul grupării FC Vaslui consideră că decizia Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la derby-ul Clujului este una hilară şi menită să nu supere pe nimeni, cu toate că încalcă regulamentul.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 19:31
Porumboiu nu e de acord cu rejucarea meciului „U” Cluj – FC Vaslui. Vezi aici de ce

Adrian Porumboiu a declarat, vineri, după ce Comisia de Disciplină a decis rejucarea partidei Universitatea Cluj – CFR, că decizia instanţei este una neregulamentară, iar ambele formaţii trebuiau să piardă meciul la masa verde.

„Au vrut să rămână prieteni şi cu ăia şi cu ăia, dar n-au rămas prieteni cu regulamentul. Mi se pare hilar să decizi rejucarea meciului când nu ai nicio acoperire regulamentară. Practic această decizie desfiinţează raportul arbitrului. Deciziile arbitrului sunt definitive şi irevocabile, dar cui să mai spun asta. Lucrurile sunt foarte clare şi nu de ieri sau de azi”, a spus Porumboiu, la Sport.ro

Finanţatorul grupării vasluiene susţine că membrii Comisiei de Disciplină a LPF sunt nişte oameni fricoşi şi de aceea au luat o astfel de decizie. „Nu se vede clar că mai mult de şapte jucători s-au năpustit spre vestiare şi au plecat fără acceptul arbitrului? Sunt incorectitudini care se sancţionează direct cu cartonaşul roşu. Nici nu mai vorbesc despre ce s-a întâmplat la vestiare. E o decizie luată de nişte oameni fricoşi. Cum să dai, băi, rejucare? Cum? Respectaţi, băi, regulamentele, că sunt clare! Sunt oameni încovoiaţi unul după altul, ăsta e tot fotbalul românesc”, a precizat Porumboiu.