Posibilă cauză a morţii vicepreşedintelui Spartei Praga: un accident suferit acum câteva zile

Deocamdată nu se anunţă niciun verdict în cazul decesului vicepreşedintelui Spartei Praga, Lukas Pribyl până la aflarea rezultatului autopsiei.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 10:51
Posibilă cauză a morţii vicepreşedintelui Spartei Praga: un accident suferit acum câteva zile

Rana la cap şi câteva contuzii la gât au ridicat însă suspiciuni. Aşa s-a descoperit că tânărul de 33 de ani ar fi avut un accident la schi, în week-end-ul trecut. În cădere s-a lovit destul de tare, acuza dureri, dar nu a solicitat ajutor medical. În acel incident ar fi suferit leziuni interne care, netratate, s-au agravat şi i-au fost fatale.

În susţinerea acestei supoziţii vine declaraţia unui prieten al victimei, Peter Sveceny. Cu doar câteva ore înainte de aflarea dramei, acesta a vorbit la telefon cu Pribyl.

„La începutul discuţiei, totul părea în regulă. Dintr-o dată însă, Lukas s-a oprit în mijlocul dialogului. Am auzit un suspin. Apoi nimic. Am crezut că este din cauza semnalului la telefon, se întîmplă uneori să se piardă. N-am mai sunat, aşa s-a terminat convorbirea”, potrivit gsp.ro.

Vicepreşedintele clubului Sparta Praga, Lukas Pribyl, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort în biroul său, joi după-amiază.