Poşta Britanică a refuzat să mai livreze corespondenţa în zonele de coastă. Care este motivul

Corespondenţa nu mai ajunge în zonele de coastă din Marea Britanie deoarece poştaşii refuză pur şi simplu să mai livreze corespondenţa locuitorilor de-acolo din cauza atacurilor unor păsări extrem de agresive.

RomaniaTV.net
02 iul. 2013, 13:06
Poşta Britanică a refuzat să mai livreze corespondenţa în zonele de coastă. Care este motivul

Poştaşii din Cornwell nu mai livrează nimic în zona de coastă din Cornwell pentru că riscăsă aibă de-a face cu varianta reală a „Angry Birds”. Mai exact, poştaşii nu mai merg în acele zone din cauza pescăruşilor extrem de agresivi, care îi atacă imediat ce trec prin apropierea habitatului lor. 

Păsările, pe care localnicii le-au numit „angry birds”, după eroinele din jocul cu acelaşi nume, se năpustesc peste oricine se apropie de cuiburile lor pe care le apără cu ferocitate, deoarece sunt în perioada în care aşteaptă puii.

Poşta britanică deja a raportat că poştaşii care au livrat corespondenţa în acele zone s-au ales cu răni după ce au fost atacaţi de pescăruşii care stau pe acoperişurile caselor şi se năpustsc direct în capul trecătorilor nepoftiţi, lovindu-i cu ciocul şi ciupindu-i. Astfelo, rezidenţii din zonele cu pricina s-au văzut nevoiţi să îşi ridice poşta de la alte oficii situate în afara zonei cu păsări agresive.