Postare emoționantă pe pagina de Facebook a Niculinei Stoican, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: Printre lumini și umbre viața merge mai departe! Să rămână doar umbra a ce e bun!

Niculina Stoican a fost foarte afectată de moartea prematură a colegului și prietenului său Petrică Mîțu Stoian. Artista a avut mai multe postări în ultima vreme, care arată regretul pe care îl are interpreta de muzica populară.

25 nov. 2021, 19:44
Postare emoționantă pe pagina de Facebook a Niculinei Stoican, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: Printre lumini și umbre viața merge mai departe! Să rămână doar umbra a ce e bun!
Niculina Stoican şi Petrică Mâţu Stoian

Postare emoționantă pe pagina de Facebook a Niculinei Stoican.  ”…..printre lumini și umbre viața merge mai departe!!!…Să se sporească lumina și să râmână doar umbra a ce e bun!!!!….🌈🍀🌈🍀🌈”, a scris Niculina Stoican, în urmă cu doar câteva zile în urmă.

Postare emoționantă pe pagina de Facebook a Niculinei Stoican, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: Printre lumini și umbre viața merge mai departe! Să râmână doar umbra a ce e bun!

“Să învăţăm să fim smeriţi cu inima. Nu plecăcioşi şi plini de cuvinte dulci, dar plini de falsitate şi de orgoliu pe dinăuntru! Ci smeriţi cu inima, blânzi, o smerenie autentică. Şi atunci nici cuvântul tău nu o să fie aspru şi tăios.”
Părintele Sofian Boghiu#gânduriBUNE”, a mai spus interpreta, într-o altă postare.

Niculina Stoican a dezvăluit la emisunea lui Măruță că ea și Petrică Mîțu Stoian știau de bârfele răutăcioase despre relația lor profesională, însă ambii au știut să se detașeze și chiar glumeau pe acest subiect.

Artista a clarificat acuzațiile lansate de Doru Gușman, impresarul regretatului maestru, care a spus despre Niculina Stoican că-l teroriza și îl umilea pe Mîțu Stoian, motiv pentru care acesta a decis să plece din ansamblul „Maria Tănase”.

Niculina Stoican a spus că ea și Petrică Mîțu Stoian știau despre aceste bârfe și discutau adesea despre faptul că oamenii fățarnici din domeniul lor îi vorbesc pe la spate, însă nu aun lăsat acest aspect să le afecteze relația profesională.

Artista chiar a citit la emisiunea lui Măruță un mesaj în carea aceasta i se adresa pe un ton prietenos maestrului și îl chema la o „bârfă”.

„Hai la o bârfă la serviciu și mi-a răspuns cu un apel video. Noi vorbeam foarte multe, dar lumea aceasta mare și rea pe care noi am dat-o la o parte, tocmai ca noi să ne vedem de relația noastră de respect și de mehedințeni, noi știam absolut tot. Vorbeam și povesteam diverse lucruri și ne amuzam. Strângeam în jurul nostru acea lume fățarnică, care atunci când ne întâlneau zâmbeau, apoi se duceau la mine sau la el cu diverse lucruri, iar noi spuneam „Vezi ce-au spus, vezi ce-au făcut?!”, a povestit Niculina Stoican.

Citește și: Niculina Stoican, prinsă şi taxată de poliţişti. Cu ce viteză circula artista în localitate