Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian cu câteva zile înainte să moară: „Profitați din plin de toate momentele vieții!”

Cu zece zile înainte de a se înălţa la Ceruri, Petrică Mîţu Stoian a făcut o postare tulburătoare pe Facebook. A fost, de altfel, ultima sa postare.

06 nov. 2021, 22:43
Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian cu câteva zile înainte să moară: „Profitați din plin de toate momentele vieții!”

Postare tulburătoare Petrică Mîţu Stoian. Artistul îi îndemna pe toţi cei care îi iubeau cântecele să-şi trăiască viaţa din plin:

Profitați din plin de momentele vieții!„, iar alături de acest text, artistul a postat melodia „De-aş mai fi băiat o dată„.

Postare tulburătoare pe pagina de Facebook a lui Petrică Mîţu Stoian

Artistul a făcut o altă postare premonitorie cu aproximativ două săptămâni în urmă. „Inima-mi spune că mor” este melodia publicată pe pagina de Facebook a artistului în data de 24 octombrie.

Petrică Mîțu Stoian dezvoltase bronhopneumonie în urma infecţiei cu coronavirus

Dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, a declarat că artistul a încetat din viaţă în urma unui şoc septic.

Citeste si Petrică Mîţu Stoian, ultima apariţie tv. Toată lumea a rămas uluită de cum s-a prezentat în emisiune

Îmi pare rău că trebuie să dau această veste, domnul a venit la Clinica Nera să facă terapie hiperbară post-COVID, din păcate a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil este o boală destul de serioasă, chiar foarte serioasă, cu mortalitate foarte mare, a fost pus pe tot ce trebuie, dar din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat”, a declarat dr. Cosmin Librimir, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Întrebat dacă Petrică Mîțu Stoian ar fi fost vaccinat împotriva Covid, medicul Cosmin Librimir a răspuns: ”Din ce știu eu era vaccinat. Cred ca da”. Surse spun că doctorii nu au acte doveditoare, dar familia ar fi zis ca Petrică Mîțu Stoian era vaccinat.

Petrică Mîțu Stoian s-a întors zilele trecute de la București, acolo unde a filmat pentru emisiunea de Revelion a unui post TV.

Citeste si Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultimele clipe din viaţa artistului, relatate de medici: „Scuipa sânge, a fost intubat”