Postare virală a unei braşovence. O bătrână i-a cerut de la geam o pâine, pentru că murea de foame

O postare făcută pe Facebook de o femeie din Brașov s-a viralizat în câteva ore. Femeia a fost rugată, de la geam, de o bătrână, să îi cumpere o pâine, pentru că murea de foame. Vârstnica i-a promis că îi dă banii la pensie.    

RomaniaTV.net
29 mart. 2020, 13:10
Postare virală a unei braşovence. O bătrână i-a cerut de la geam o pâine, pentru că murea de foame

Îmi este tare greu. Am trăit acum câteva minute o durere apăsătoare. Am ieșit să-mi iau ceva dulciuri, pâine și fructe. Vis-a vis de unde locuiesc eu este un non-stop, la parterul blocului de pe strada Constructorilor nr 2. Înainte să ajung, de la o fereastră m-a strigat o doamnă în vârstă:

„Vă rog din suflet! Imi este foame! Nu am bani. Am terminat tot ce aveam. O pâine imi luați și mie. Sunt singură și am 83 de ani. Stau la apartamentul… Vă dau banii cand iau pensia in 14”.

M-am cutremurat cu suflet, cu trup și minte. Într-un bloc cu atâtea apartamente și atâți vecini. Doamne, dă-mi răbdare! Și eu care credeam că am văzut și auzit destule”, a scris brașoveanca.


Femeia a mers la magazin și a luat ce a crezut de cuviință: ulei, zahar, câteva conserve, cartofi, brânză, încadrându-se în banii pe care îi avea în buzunar: „Bunicuța, chircită de bătrânețe și de boală, se sprijinea cu neputință într-un cadru. Tremura și plângea”.

„Oameni buni.. Când luați coșuri pline cu de toate întrebați vecinii care sunt singuri și neajutorați dacă au nevoie de pâine și apă. Nu se știe ce ne rezervă cea mai scurtă clipă din viață și nu știm cum rămânem”, a transmis brașoveanca.

Ulterior, o asociație s-a oferit să-i ducă bătrânei o masă caldă zilnică.

Sursa: Mediafax