Postare virală a unei braşovence. O bătrână i-a cerut de la geam o pâine, pentru că murea de foame

Publicat: Duminică, 29 Martie 2020 16:10 // Actualizat: Duminică, 29 Martie 2020 16:10 // Sursa: romaniatv.net

O postare făcută pe Facebook de o femeie din Brașov s-a viralizat în câteva ore. Femeia a fost rugată, de la geam, de o bătrână, să îi cumpere o pâine, pentru că murea de foame. Vârstnica i-a promis că îi dă banii la pensie.


 
 

Îmi este tare greu. Am trăit acum câteva minute o durere apăsătoare. Am ieșit să-mi iau ceva dulciuri, pâine și fructe. Vis-a vis de unde locuiesc eu este un non-stop, la parterul blocului de pe strada Constructorilor nr 2. Înainte să ajung, de la o fereastră m-a strigat o doamnă în vârstă:

"Vă rog din suflet! Imi este foame! Nu am bani. Am terminat tot ce aveam. O pâine imi luați și mie. Sunt singură și am 83 de ani. Stau la apartamentul... Vă dau banii cand iau pensia in 14".

M-am cutremurat cu suflet, cu trup și minte. Într-un bloc cu atâtea apartamente și atâți vecini. Doamne, dă-mi răbdare! Și eu care credeam că am văzut și auzit destule”, a scris brașoveanca.


Femeia a mers la magazin și a luat ce a crezut de cuviință: ulei, zahar, câteva conserve, cartofi, brânză, încadrându-se în banii pe care îi avea în buzunar: „Bunicuța, chircită de bătrânețe și de boală, se sprijinea cu neputință într-un cadru. Tremura și plângea”.

„Oameni buni.. Când luați coșuri pline cu de toate întrebați vecinii care sunt singuri și neajutorați dacă au nevoie de pâine și apă. Nu se știe ce ne rezervă cea mai scurtă clipă din viață și nu știm cum rămânem”, a transmis brașoveanca.

Ulterior, o asociație s-a oferit să-i ducă bătrânei o masă caldă zilnică.

Sursa: Mediafax

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Braşov postare virala Brasov
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H