Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care s-a luptat cu depresia: „Nu poţi salva pe cineva dându-i două sfaturi”

În urmă cu opt ani, Oana Lis a suferit de depresie. A fost o perioadă grea, care a marcat-o, iar acum a găsit puterea să facă dezvăluiri tulburătoare.

20 mai 2022, 22:27
Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre perioada în care s-a luptat cu depresia: „Nu poţi salva pe cineva dându-i două sfaturi”

Oana Lis a suferit şi ea de depresie, această boală care, în ultimii ani, afectează din ce în ce mai mulţi oameni, mulţi dintre ei tineri şi foarte tineri. Oana a avut parte de ajutor specializat, a reuşit să se trateze, iar acum este rândul ei să-i trateze pe cei care luptă cu această cumplită boală. S-a licenţiat în Psihologie, iar uşa cabinetului ei de psihoterapie este deschisă pentru oricine simte că nu mai poate lupta cu propriii demoni.

Soţia lui Viorel Lis a dezvăluit, în emisiunea Star News de la Antena Stars, că acum, când vede pozele din acea perioadă, își dă seama că avea o privire pierdută, lipsită de speranţă.

Citeste si Tragedia prin care a trecut Oana Lis în Săptămâna Patimilor. „S-a întâmplat când aveam 13 ani!” VIDEO

Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (…) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în două sfaturi să slalvezi pe cineva”, a mărturisit Oana Lis, potrivit spynews.

Cum a scăpat Oana Lis de depresie

Oana Lis a făcut tot ce a ţinut de ea să scape de depresie. A mers la psiholog, dar şi la duhovnic, a urmat sesiuni de constelaţii familiale și a făcut reiki. În aceat perioadă, Oana Lis s-a confruntat și cu o atitudine nepotrivită din partea unor persoane, multe dintre ele care îi fuseseră apropiate, dar se bucură că s-a întâmplat aşa pentru că și-a dat seama cine îi este alături cu adevărat și cine nu.

Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la constelaţii familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.

Citeste si Oana Lis şi-a deschis cabinet de consiliere psihologică. Cât costă o şedinţă