Postarea virală care a stârnit confuzie pe tot globul. Fratele emirului l-a prezentat pe Ronaldo în tricoul lui PSG, alături de Messi

Khalifah Mohammed bin Hamad bin Khalifa Al Thani, fratele emirului din Qatar, care deține PSG, a postat o imagine pe internet, în care Cristiano Ronaldo apare îmbrăcat în echipamentul parizienilor, alături de fostul rival de la FC Barcelona.

25 aug. 2021, 14:47
Postarea virală care a stârnit confuzie pe tot globul. Fratele emirului l-a prezentat pe Ronaldo în tricoul lui PSG, alături de Messi

Şeicul din Qatar a postat o imagine prelucrată, care îl înfățișează pe Cristiano Ronaldo, îmbrăcat în tricoul lui PSG, alături de Messi. Postarea este însoţită de întrebarea: „Poate?”. Postarea sa a venit la doar o zi după ce PSG a respins două oferte de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe. Real Madrid a dat în scris să este gata să ofere 160 de milioane de euro pentru transferul tânărului campionului mondial.

Citeşte şi Cristiano Ronaldo primeşte o avere pentru o singură postare pe Instagram. Suma este una exorbitantă

Publicația italiană Sportmediaset nu respinge scenariul potrivit căruia Mbappe ar putea pleca totuși de la PSG. Dacă va veni Cristiano Ronaldo, atacantul francez ar putea părăsi Parisul, în contextul în care pentru pozițiile din față se mai află în lot deja Leo Messi, Neymar și Icardi.

Postarea şeicului din Qatar:

Citeşte şi Iubita lui Cristiano Ronaldo l-a dat de gol. Ce detaliu au observat jurnaliştii la Georgina

Un indiciu al posibilei plecări a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus a fost la prima etapă din Serie A, cu Udinese, când starul portughez a cerut să fie lăsat pe bancă. Decizia sa ar fi fost luată pentru a nu se accidenta și pentru a putea prinde transferul mult dorit. Cu toate acestea, dezvăluirile din ultima vreme spun că Ronaldo le-a spus unor colegi că el ar vrea să ajungă la Manchester City.