POSTĂRI PENIBILE, dar şi AMUZANTE ale politicienilor pe Facebook: Tony Poptămaş, cartofi, muşte, sutiene…

Politicienii au făcut o pasiune pentru Facebook. Însă, pe lângă informaţiile serioase, comentariile ori reacţiile care ţin de agenda zilei, mulţi dintre ei ţin să-şi împărtăşească trăirile de moment, să ureze bună dimineaţa sau noapte bună ori să atace cu citate, unele inspirate din marele "trubadur al iubirii" pe Facebook, Tony Poptămaş. 

17 ian. 2015, 12:29
POSTĂRI PENIBILE, dar şi AMUZANTE ale politicienilor pe Facebook: Tony Poptămaş, cartofi, muşte, sutiene…

Sunt mesaje, fotografii care de multe ori ating limitele penibilului, dar şi altele care te fac pur şi simplu să râzi.

RomaniaTV.net a făcut o selecţie a acestora, persoanele politice alese fiind:

MARIA GRAPINI, europarlamentar PC

Este o mare admiratoare a lui Tony Poptmas, pagina domniei sale fiind „condimentată” cu pildele culese de „trubadur”.

Însă, Maria Grapini, cunoscută pentru greşelile gramaticale, are şi postări pline de conţinut:

Dupa o zi lunga si plina de actiuni,evenimente,intalnire,am incheiat activitatea pe ziua de azi.Va doresc noapte buna si odihnitoare.”

„O zi BUNA tuturor!”

„Buna dimineata! Am aterizat cu bine la Bucuresti desi a nins! Sper sa zbor cu bine mai departe la Strasbourg! Recunosc,am o strangere de inima cand stiu ca merg in Franta! Va doresc o zi buna.”

„Dragi prieteni,va doresc noapte buna ceva mai repede! Maine la 6 imi iau zborul spre Strasbourg.Va doresc odihna buna si o saptamana rodnica.”
 

„Buna dimineata! Duminica placuta va doresc.Am citit intr-o carte aceste fraze si mi se pare ca ar trebui sa ne gandim cat de adevarate sunt?”

„Dragi prieteni,dupa ce s-a anulat cursa de la ora 7 spre Timisoara ,astept cu speranta ca va zbura cea de 12.45! Bine ca in aeroport este cald! Am auzit la stiri ca este un nou virus de gripa care nu se poate trata cu vaccinul antigripal.Eu va doresc sa va ocoleasca gripa si sa va puteti bucura de fiecare zi in liniste,in nelinistea globala!”

CODRIN ŞTEFĂNESCU, fost deputat

Şi Codrin Ştefănescu este adeptul postării de citate pe Facebook, însă din pagina politicianului ne salută şi un cartof ori o muscă…

„E timpul să facem naibii ceva !!! :)))”, scrie politicianul şi ataşează:

„Salvați-mă !!! smile emoticon :))))„, scrie Ştefănescu când:

 

 

DAN TUDORACHE, DEPUTAT PSD

Social-democratul Dan Tudorache este fan mare al citatelor. Pagina sa de Facebook este invadată de pilde despre iubire, despre femei şi despre bărbaţi. „Aşa este?” 🙂

ELENA UDREA, LIDER PMP

Exterm de activă pe pagina sa Facebook, Elena Udrea a avut două momente în 2014 când a stârnit comentarii şi ironii ca urmare a postărilor sale.

Unul dintre cele două momente este cel al „sutienului”. În octombrie 2014, Elena Udrea, candidat PMP la Preşedinţie, explica pe Facebook ce făcea într-o imagine din campanie:

„O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză?
Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul.
Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd.
Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte!
Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!”:

Al doilea moment este poza selfie, de la o dezbatere pe teme economice organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, când în spatele ei apărea preşedintele Traian Băsescu.

În timpul discursului preşedintelui, Elena Udrea şi-a făcut o poză „selfie”, cu faţa ei în prim-plan şi cu şeful statului în spate, la pupitru. Udrea a postat poza pe contul ei de Facebook. Fotografia a fost intens ironizată.