Posterul SEXY care A SCANDALIZAT lumea sportului FOTO

Un poster al unei curse de ciclism din 2015 a scandalizat lumea sportului. Afişul prezintă o mână cu manuşă de ciclism care se întinde spre un posterior feminin, parţial dezvăluit.

05 mart. 2015, 08:42

Mesajul de pe poster este: „Cine le va strange Harelbeke?”. Harelbeke E3 este cursa din anul acesta din Belgia, iar posterul de prezentare este insotit de imaginea mainii unui ciclist, aproape sa stranga de fund o femeie. Imaginea este din start provocatoare prin modul in care vantul ridica fusta sub care se afla scris numele cursei pe lenjeria intima, de culoare albastra, scrie presa internaţionala, citata de Onlinesport.

Harelbeke E3 nu se afla la primul poster controversat. In 2011, organizatorii au optat pentru un poster in care o femeie statea goala pe burta in iarba, iar mai multi ciclisti in miniatura treceau pe spatele ei, iar in 2014, posterul arata o femeie care se afla pe o bicicleta compusa din alte trei femei.

Organizatorii au facut an de an tot ce au putut sa atraga atentia si sa isi vanda produsul, asa cum chiar ei sustin, fara a avea intentia de a murdari imaginea sexului frumos.

„Nu cred ca acest poster este sexist. Avem multe alte reclame mai ales la lenjerie intima in care sunt dezvaluit partial zone ale corpului, mai mult decat lenjeria de corp”, a declarat pentru CNN Marc Claerhout, managerul cursei E3 Harelebeke.