Postul CBS a câştigat procesul în cazul sânului dezgolit al lui Janet Jackson

Postului american CBS a câstigat procesul în cazul sânului dezgolit al cântăreţei Janet Jackson, care a apărut în această ipostază în direct la o oră de maximă audienţă, în februarie 2004, în timpul concertului susţinut de artistă în pauza galei Super Bowl.

RomaniaTV.net
03 nov. 2011, 12:30
Postul CBS a câştigat procesul în cazul sânului dezgolit al lui Janet Jackson

Cântăreţei Janet Jacksona a stârnit controverse puternice în Statele Unite in anul 2004 când la o oră de maximă audienţă acesta a apărut cu un sân dezgolit, pentru câteva secunde  în timpul concertului organizat în pauza meciului Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, urmărită în acel moment de circa 90 de milioane de telespectatori.

Comisia federală pentru regularizarea comunicaţiilor (FCC), care are autoritate de decizie asupra posturilor de televiziune şi a celor de radio, a decis anterior ca postul CBS să plătească o amendă de 550.000 de dolari.

După trei ani de procese, Curtea de apel federal din Philadelphia a anulat amenda, în iulie 2009, considerând că postul CBS nu putea fi considerat vinovat de „faptele” comise de Janet Jackson.

 

 


loading...