Poteraş se răzbună. Liga, pedepsit cu retragerea sprijinului politic

Organizaţia PDL Sector 6 a decis să retragă sprijinul politic deputatului Dănuţ Liga pentru declaraţiile făcute la adresa liderului acestei organizaţii, a precizat, miercuri, pentru Mediafax, Cristian Poteraş, preşedinte al organizaţiei PDL Sector 6.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 17:07
Poteraş se răzbună. Liga, pedepsit cu retragerea sprijinului politic

Poteraş a precizat că atacurile la adresa sa şi a partidului făcute de Dănuţ Liga au făcut ca Biroul Permanent al organizaţiei PDL sector 6 să hotărască în unanimitate, luni seară, retragerea sprijinului politic pentru Liga.

„Comunicatul de presă al deputatului Dănuţ Liga prin care mă atacă personal este o reacţie necontrolată a acestuia după ce Biroul Permanent al organizaţiei PDL Sector 6 a hotărât în unanimitate luni seară să-i retragă sprijinul politic. Decizia organizaţiei pe care o conduc a venit ca urmare a atacurilor repetate ale domnului Liga la adresa partidului şi a mea personală. În loc să înţeleagă că politica se face în echipă şi în folosul cetăţenilor, acesta a continuat să facă jocul adversarilor noştri politici”, a arătat Cristian Poteraş.

Poteraş consideră Dănuţ Liga şi-a câştigat mandatul de deputat ca urmare a susţinerii primite din partea preşedintelui organizaţiei PDL Sector 6.

„Îi reamintesc lui Dănuţ Liga faptul că în 2008 şi-a câştigat mandatul de deputat datorită susţinerii pe care i-am arătat-o atunci. Cu alte cuvinte, eu l-am făcut pe el deputat, nu el pe mine primar”, a precizat Poteraş.

El a apreciat că „repetarea obsesivă a declaraţiilor de atac ale lui Dănuţ Liga constituie o trădare a intereselor organizaţiei PDL Sector 6, dar şi a PDL Bucureşti”.

„Repetarea obsesivă a declaraţiilor sale de atac la adresa mea constituie, deci, o trădare a intereselor organizaţiei PDL sector 6 dar şi a PDL Bucureşti. Din acest moment Dănuţ Liga este pentru mine un subiect de domeniul trecutului”, a mai spus Cristian Poteraş.

Poteraş a menţionat faptul că este hotărât să câştige al treilea mandat de primar al Sectorului 6 şi să finalizeze proiectele importante de infrastructură aflate în implementare.

Deputatul Dănuţ Liga, secretar general al PDL Bucureşti, a cerut conducerii partidului să nu valideze o nouă candidatură a lui Cristian Poteraş la primăria sectorului 6. Liga a transmis, miercuri, presei un comunicat în care solicită conducerii PDL „să analizeze şi să trateze cu foarte mare atenţie candidaţii pentru poziţiile de primari de sector şi Primaria Capitalei, iar atunci când lucrul acesta s-a stabilit, să fie comunicat către opinia publică într-un mod cât se poate de serios şi de către o persoană cu legitimitatea necesară transmiterii unui asemenea mesaj”.


loading...
Partenerii noștri