POTOP în Giurgiu. Cantitatea de apă căzută a fost de 30 de litri pe metrul pătrat

Cantităţile de apă din ploile căzute din cursul nopţii de miercuri au ajuns până la 29 de litri pe metru pătrat în localităţile din nordul judeţului şi la peste zece litri pe metru pătrat în municipiul Giurgiu, nefiind însă înregistrate cazuri de gospodării sau drumuri inundate.

17 oct. 2013, 07:24
POTOP în Giurgiu. Cantitatea de apă căzută a fost de 30 de litri pe metrul pătrat

Reprezentanţii ISU Giurgiu au precizat că nu au fost solicitaţi să intervină în nicio situaţie de inundaţii la gospodării sau pe drumuri dar, potrivit atenţionării meteorologice de cod galben privind căderi de ploi şi vânt, la toate primăriile din judeţ a fost instituit serviciul de permanenţă pentru intervenţia în situaţii de urgenţă, informează Agerpres.

„Cel mai mult a plouat la Mârşa şi în zona de nord a judeţului unde cantităţile de apă au ajuns la 29 de litri pe metru pătrat, în municipiul Giurgiu cantităţile de apă înregistrate de ploi fiind de 9,8 litri pe metru pătrat. Nu au fost situaţii de reţele electrice afectate sau drumuri blocate deoarece ploaia a căzut pe parcursul mai multor ore şi nu într-un timp scurt”, a declarat directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor Giurgiu, Dragoş Stoica.

CITEŞTE ŞI: POTOP în Argeş. Apa a atins doi metri. Mai mulţi oameni, evacuaţi cu bărcile de salvare VIDEO