POTOP în Mehedinţi. 40 de gospodării, în PERICOL să fie inundate VIDEO

În judeţul Mehedinţi furtunile şi ploile au făcut mari probleme. La Drobeta Turnu-Severin, un acoperiş de bloc a fost luat de vânt. Iar în judeţ, în urma cantităţilor mari de apă căzute, un pârâu s-a umflat şi ameninţă casele a zeci de oameni, care cu greu şi-au salvat animalele de la înec.

RomaniaTV.net
23 mai 2012, 05:20

Rafalele puternice de vânt au smuls acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu-Severin, iar patru maşini au fost serios avariate. „S-a intervenit pentru desprinderea unui acoperiş de pe bloc care, ajugând la sol, a avariat patru autoturisme. S-a intervenit cu un număr de 13 subofiţeri şi trei autospeciale”, a declarat plutonierul Octavian Tudose, de la ISU Mehedinţi.

Ploaia a transformat multe zone ale oraşului în adevărate lacuri. În doar câteva minute, străzile s-au umplut de apă, iar reţeaua de canalizare nu a mai făcut faţă. Din cauza vântului, doi copaci au fost puşi la pămât, iar unul dintre ei a blocat zeci de minute circulaţia pe Drumul National 56.

40 de gospodării din satul Malovăţ au fost în pericol să fie inundate, după ce apele pârâului din zonă au depăşit doi metri adâncime. Oamenii şi-au evacuat animalele şi au făcut o noapte albă.

Autorităţile din localitatea Malovăţ spun că nu au bani pentru lucrările necesare pe albia râului care ameninţă gospodăriile.


loading...