POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am început o relaţie cu tatăl celei mai bune prietene”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări.

27 sept. 2017, 08:06
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Am început o relaţie cu tatăl celei mai bune prietene”

„În urmă cu un an am început o relaţie cu un bărbat cu 25 ani mai mare decât mine (eu am 23 de ani, el are 48), care este tatăl celei mai bune prietene şi în acelaşi timp cea cu care împart un apartament. Primele luni am reuşit să ţinem secretă relaţia, dar într-o zi s-a întâmplat să îl prindă la noi acasă, iar atunci nu ne-am mai putut ascunde. Din acea zi, prietenia dintre noi s-a rupt. Ea mi-a reproşat faptul că din cauza mea, părinţii ei nu se mai pot împăca (sunt divorţaţi).

Citeşte şi Ce să faci ca să te iubească femeile. 6 sfaturi dovedite ştiintific

Asta în condiţiile în care ea a făcut tot posibilul ca tatăl ei să se întoarcă la fosta soţie, însă când el i-a spus că are pe altcineva în viaţa lui, totul s-a năruit în sufletul ei. Acum abia ne mai vorbim, deşi locuim în acelaşi apartament, din care nu vrem niciuna să ne mutăm, pentru că nu avem suficienţi bani ca să ne închiriem singure o locuinţă. Dar atmosfera din casă este foarte tensionată. Eu sunt în continuare cu tatăl ei, lucru care o deranjează în mod vizibil, mai ales atunci când nimerim în aceeaşi încăpere, iar telefonul îmi sună şi vede că el este cel care mă apelează. Aş vrea să găsesc o soluţie să îmi recâştig prietena, fără să îl pierd pe el. Cum să fac? Ce să-i zic?”, a scris o cititoare, potrivit libertatea.ro.