POVESTE ADEVĂRATĂ. „Eu am 23 de ani, ea are 34. E căsătorită. A rămas gravidă cu mine….”

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

02 feb. 2017, 14:00
POVESTE ADEVĂRATĂ. „Eu am 23 de ani, ea are 34. E căsătorită. A rămas gravidă cu mine….”

„Sunt foarte bulversat. Am cunoscut o femeie de 34 de ani, căsătorită de la 16 ani. Are o fată de 17 şi un soţ de 51 de ani. Am cunoscut-o în urmă cu 3 luni. La o lună după ce ne-am văzut pe webcam am vorbit non-stop la telefon şi pe Facebook”, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Greşeli pe care le fac bărbaţii în relaţiile de cuplu

„Am hotărât să mă duc să o iau la mine acasă pe 18 noiembrie. A stat la mine până pe 23, după care s-a dus la ea în Alba Iulia, la părinţi ei, pentru a lua actele de la firma pe care o deține soţul ei. Pe 24 m-am dus şi eu la ea, după care eu pe 27 am venit înapoi la Bucureşti.

A doua zi mi-a trimis un mesaj și mi-a spus că se împacă cu el, că îi e bine. A doua zi eu i-am trimis mesaj să-i spun că o iubesc şi că îmi e dor de ea.

M-am ataşat enorm de ea şi nu ştiu ce să fac să o am înapoi. Mi-a zis că şi ea mă iubeşte şi că o să ne împăcăm, însă după ce pune mâna pe acte.

Faza e că a rămas şi gravidă cu mine şi azi s-a dus să avorteze. De duminică seară nu a mai vorbit cu mine, pentru că eu, de nervi, când mi-a zis că se împacă cu el, i-am dat lui mesaj şi i-am reproşat că nu e bărbat, că a şantajat-o cu actele şi a șantajat-o emoţional să se întoarcă la el. Ea, după ce el i-a povestit de mesaj, mi-a zis că nu e bine ce am făcut, că am pierdut-o şi că nu mai îmi vorbeşte.

Citeşte şi ŞOC în SHOWBIZ. Monica Tatoiu a vrut să se omoare. „Nu îmi este frică de moarte….”

Îmi e dor rău de ea, am pus suflet prea mult pentru ea, o iubesc foarte mult. M-am simţit cu ea într-o lună și ceva cum nu m-am simţit cu altele cu care am stat 3 ani sau un an jumate.

Ce mă fac??? Sunt foarte dezamăgit, dar o vreau înapoi. O iubesc enorm. Duminică şi ea mi-a zis că mă iubeşte, m-a sunat şi am început să plâng sincer, i-am zis că îmi e greu fără ea, că îmi lipseşte, şi ea a început să plângă că nu îi e uşor şi că la fel o doare că nu suntem unul lângă altul din cauza problemelor.

Până seara, când el i-a arătat mesajul.

Eu am 23 de ani. Vârsta nu contează pentru mine, o iubesc enorm, iar ea ba zice că nu conteaza vârstă, ba uneori că este importantă.

Ce mă fac, Adela? Sunt foarte agitat, vreau să o văd, îmi e dor de ea…”.

Răspunsul specialistului de cuplu AICI.