POVESTE ADEVĂRATĂ. O tânără a avut zeci de bărbaţi, însă toţi au părăsit-o după ce au făcut amor cu ea. Motivul, HALUCINANT

O tânăra s-a pomenit din nou singură. Ea a fost părăsită de ultimul său soț după doar 3 ore de amor.

08 oct. 2019, 05:01
POVESTE ADEVĂRATĂ. O tânără a avut zeci de bărbaţi, însă toţi au părăsit-o după ce au făcut amor cu ea. Motivul, HALUCINANT

Femeia a spus da în faţa clericului, însă tot de atâtea ori a fost părăsită, scrie antena3.ro. Motivul este acela că tânăra a fost luată de fiecare dată pentru sex, pentru că legea islamică nu permite amor fără un contract de mariaj, denumit „Mariaj de plăcere”.

Citeşte şi Un sexolog din Egipt îşi învaţă poporul cum să facă amor. „Preludiul este şi el prevăzut de religia musulmană”

Astfel, bărbaţii care au curtat-o şi au făcut sex cu ea au profitat că adolescenta nu ştie să citească şi au încheiat contractele doar pe câte o noapte de amor. 

Primul „soț” curtat-o săptămâni la rând, după ce l-a cunoscut pe o stradă din Bagdad, Irak, așa că i-a acceptat cererea în căsătorie. Credea că în sfârșit va ieși din sărăcie, dar în realitate a semnat doar un contract de „mariaj de plăcere”.

De atunci, au urmat mulți soți. Toți însă o părăsesc după ce își consumă fizic iubirea.

„Mariajele de plăcere” reprezintă o tradiție pre-islamică, răspândită în Iran și Arabia. Un astfel de mariaj e consfințit printr-un contract nupțial, în care sunt specificate atât durata așa-zisei căsătorii (de la o zi până la 99 de ani), cât și eventualele plăţi financiare pentru „soție”. Contractul poate fi semnat în prezența unui cleric musulman.