POVESTE ADEVĂRATĂ. Şi-a înşelat soţul cu un bărbat cunoscut pe Instagram. Incredibil ce a urmat

O femeie din Marea Britanie a fost nevoită să îi spună soțului ei că l-a înșelat cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Instagram.

26 mart. 2019, 10:56
POVESTE ADEVĂRATĂ. Şi-a înşelat soţul cu un bărbat cunoscut pe Instagram. Incredibil ce a urmat

Gail Astin, în vârstă de 44 de ani, a trăit o poveste de dragoste secretă cu un bărbat din Texas, scrie stirileprotv.ro. Acesta i-a spus că își crește singur cei doi copii, pentru că soția sa a murit, potrivit The Sun.

Cei doi au început să își trimită sute de mesaje pe Whatsapp, iar Gail a ajuns să îi trimită acestuia chiar și poze nud.

Citeşte şi O femeie din Texas a născut sextupleţi. Această naştere multiplă este rară VIDEO

La un moment dat, bărbatul i-a cerut lui Gail un împrumut de 2.000 de lire, deși îi mai dăduse alte 5.500. Femeia a refuzat ferm.

Astfel, bărbatul, care folosea un nume fals, a început să o amenințe pe Gail, spuncând că dacă nu îi va vira banii, pozele trimise de ea vor ajunge virale pe internet. Însă aceasta nu s-a lăsat intimidată și a sunat la poliție. Mai mult, a decis să îi spună totul soțului ei.

„Am trecut printr-o perioadă foarte grea. Mă simțeam singură și aveam nevoie să stau de vorbă cu cineva. Știam că nu este bine ce fac, dar continuam să o fac. Nu pot să îmi explic de ce”, i-a spus Gail soțului ei, care a decis să o ierte pentru că a făcut.

Femeia vrea acum să tragă un semnal de alarmă, pentru că nu vrea ca și altcineva să mai fie șantajat în acest fel.