Poveste ca-n AL ŞASELEA SIMŢ. Un băiat de 4 ani are puteri PARANORMALE. Vezi cum şi-a SPERIAT părinţii VIDEO

Părinţii unui băieţel de 4 ani din Florida susţin că micuţul are puteri paranormale, că vorbeşte deseori cu bunicii săi morţi şi vede în viitor. Speriaţi la început de comportamentul lui Elijah, pe care l-au suspectat chiar şi de o boală mintală, cei doi au învăţat să trăiască acum cu puterile micuţului.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 10:17
Poveste ca-n AL ŞASELEA SIMŢ. Un băiat de 4 ani are puteri PARANORMALE. Vezi cum şi-a SPERIAT părinţii VIDEO

Elijah Howell pare un copil ca toţi alţii, însă, la vârsta de 4 ani, el trebuie să trăiască cu un har care uneori poate fi chiar o povară. Asemănat cu personajul Cole Sear, din Al Şaselea Simţ, Elijah a început să aibă un comportament bizar la o vârstă foarte fragedă. La 10 luni, spun părinţii, Elijah deja vorbea în propoziţii complete şi spunea că reuşea să comunice cu bunicii săi. Singura problemă, care i-a şi băgat în sperieţi pe părinţi, era aceea că bunicii erau morţi. Speriaţi că micuţul ar putea suferi de o boală psihică, părinţii l-au dus la mai mulţi specialişti, printre care şi un parapsiholog care a stabilit că băieţelul are într-adevăr puteri paranormale.

Citeşte şi Vedete cu puteri paranormale. Cine a trecut prin experienţe inexplicabile

Mama băieţelului, Heather Howell, spune că Elijah a prezis corect faptul că avea să piardă o sarcină şi că, mai târziu, avea să aducă pe lume gemeni. „Era de-a dreptul înfiorător, dar nu într-un sens negativ”, povesteşte femeia.

„Când eram însărcinată, Elijah a venit la mine şi mi-a spus «Mami, bebeluşul tău o să meargă la Dumnezeu». I-am spus să nu mai zică aşa ceva, eram înspăimântată de faptul că ştia anumite lucruri. La câteva zile am avortat, iar Elijah se ţinea după mine şi îmi spunea că totul o să fie bine. După un timp mi-a spus, din senin, «Nu-ţi face griji, mami, o să ai doi copii. Doi băieţei». M-am gândit că era doar faptul că îşi dorea frăţiori, dar după câteva luni am rămas însărcinată şi aveam gemeni. Amândoi băieţi”, povesteşte femeia.

 

Citeşte şi Un fenomen misterios: „Spiritele” roşii de pe cer, în noi imagini uimitoare FOTO

Soţii Howell au apelat la parapsihologul Denise Lescano pentru a afla dacă Elijah comunică într-adevăr cu spiritele sau dacă suferă de o boală mintală. Aceasta a dat verdictul că Elijah are într-adevăr puteri supranaturale şi comunică cu morţii, după ce ea însăşi a intrat în contact cu bvunica moartă a băiatului, despre care a spus că este cea care i-a transmis mesajul despre avort şi despre sarcina gemelară.

„Elijah este un băieţel cu abilităţi extraordinare. El poate intra în contact cu lumea spiritelor şi vorbeşte foarte des despre experienţele sale din vieţile trecute”, a spus Denise Lescano, care şi-a descoperit, la rândul ei, abilităţile paranormale la vârsta de 9 ani.