Poveste cu FINAL FERICIT. Tânărul diagnosticat cu tumoră pe creier, operat cu SUCCES. Mesajul soţiei sale

Vlad Braşoveanu, tânărul din Ploieşti diagnosticat cu tumoră pe creier, la câteva zile după ce s-a întors din luna de miere, a fost operat cu succes în Germania, după ce a strâns banii necesari intervenţiei chirurgicale în mai puţin de o săptămână.

11 nov. 2014, 15:57
Poveste cu FINAL FERICIT. Tânărul diagnosticat cu tumoră pe creier, operat cu SUCCES. Mesajul soţiei sale

Andra Braşoveanu, soţia tânărului, lansa săptămâna trecută pe Facebook un apel disperat în care cerea ajutor oamenilor pentru a strânge suma de 50.000 de euro necesară pentru a-şi salva soţul ale cărui zile sunt numărate, din cauza unui diagnostic crunt, tumoră pe creier.

„Ce sa vand? Casa?- nu am actele la zi, dureaza cam 1-2 luni sa facem cadastru si intabulare, plus gasirea unui cumparator. Masina? daca iau 4500-5000 de EURO. Sufletul? mi l-as vinde daca as stii ca voi primi aceasta suma, sa-l am pe Vlad al meu langa mine de acum inainte”, scria Andra acum o săptămână pe Facebook.

Românii au dat dovadă de solidaritate şi au pus mâna de la mână, astfel încât în mai puţin de o săptămâna Andra a anunţat că a strâns toţi banii, ba chiar mai mult decât se aştepta. Consiliul Local al Ploieştiului, dar şi CSU Asesoft au donat sume importante de bani.

CITEŞTE ŞI DRAMA TERIBILĂ a unui tânăr de 25 DE ANI. Gest URIAŞ al campionilor de la ASESOFT

Luni dimineata, Vlad a fost transportat la spitalul Hannover din Germania cu o aeronavă SMURD, iar marti dupa-amiaza a fost operat cu succes.

Soţia ploieşteanului a anunţat într-un mesaj pe Facebook că Vlad a rezistat operaţiei şi se află la terapie intensivă pentru recuperare. Andra a mulţumit tuturor românilor care i-au întins o mână de ajutor.

Vlad trăieşteeee! Dl profesor ne-a spus că operatia a iesit cum si-a dorit, nu au fost complicatii! Vlad al meu este la terapie intensiva, intr-o ora intru la el! Slăvit fie Domnul nostru! Multumesc Doamne, multumesc suflete dragi ca ne sunteti aproape! Va iubesc!!!„, a scris Andra Brasoveanu pe Facebook.