Poveste CUTREMURĂTOARE în China. O femeie, OBLIGATĂ să avorteze în luna a şasea VIDEO

Un cuplu din China a trecut prin clipe de groază. Femeia, însărcinată în şase luni, a fost obligată să avorteze pentru că mai avea un copil, iar politica chineză impune ca o familie să aibă un singur copil, pentru a controla natalitatea.

04 oct. 2013, 15:28
Poveste CUTREMURĂTOARE în China. O femeie, OBLIGATĂ să avorteze în luna a şasea VIDEO

Chipurile părinţilor spun totul despre tragedia prin care au trecut. Peste câteva luni urmau să aibă un băieţel, dar sarcina a fost întreruptă violent. 20 de oficiali locali au dat buzna în casa familiei, iar femeia însărcinată a fost luată pe sus şi dusă la un spital. Soţul ei a fost ţinut deoparte, cu forţa, iar când a ajuns la spital, soţia sa fusese deja supusă unui avort forţat, potrivit news.sky.com.

„Când am ajuns la spital, soţia mea zăcea în pat. Am întrebat-o dacă îi făcuseră injecţia. Şi a spus că da. Am întrebat-o dacă bebeluşul se mai mişca şi mi-a spus că foarte puţin”, a declarat soţul victimei.

Femeia este în stare de şoc. „Mi-e dor de el. Nici măcar nu am apucat să îl văd. Aş fi fost şi mai distrusă dacă apucam să îl văd. Copilaşule, îmi pare rău. N-a fost să fim împreună”.

Cei doi sunt victime ale politicii chineze care interzice cuplurilor să aducă pe lume mai mult de un copil. Cuplul mai are un fiu în vârstă de 10 ani.