Poveste de dragoste la Chefi la cuţite. Doi concurenţi au anunţat că se căsătoresc

Poveste de dragoste la Chefi la cuţite. Marea finală a show-ului culinar este aproape, iar concurenţii care au ajuns până aici încearcă să dea ce este mai bun pentru a pleca acasă cu trofeul, dar şi cu marele premiu.

15 iun. 2021, 23:10
Poveste de dragoste la Chefi la cuţite. Doi concurenţi au anunţat că se căsătoresc

Poveste de dragoste la Chefi la cuţite. Rikito Watanabe și Elena Matei și-au promis că se căsătoresc dacă ajung în semnifinala show-ului. Secretul a fost divulgat chiar de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, care a transmis publicului înțelegerea dintre cei doi.

Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc dacă ajung în semifinală”, a spus Irina Fodor.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2021. Florin Dumitrescu reacţionează: „A avut cea mai bună farfurie, cea mai bine votată”

Poveste de dragoste la Chefi la cuţite

Poveste de dragoste la Chefi la cuţite. Concurenții au fost luaţi prin surprindere când prezentatoarea a făcut anunţul şi au roșit instant. Au depășit, însă, momentul și au început să se amuze alături de colegi.

Elena Matei a informat și cine va fi nașa celor doi concurenți: “Narcisa Birjaru o să fie nașă”.

Elena are 22 de ani, este din Ploiești, însă studiază în Capitală. Riki are 27 de ani și a venit în România tocmai din Japonia. Este cel mai simpatic concurent din cadrul show-ului culinar, potrivit juraților emisiunii.

Cine e Narcisa Birjaru. Concurenta a reuşit să surprindă pe toată lumea cu evoluţia sa

Narcisa Birjaru este una dintre concurentele care a surprins pe toată lumea în sezonul 9. Deşi nu este bucătar profesionist, concurenta a reuşit să îi surprindă de fiecare dată pe chefi cu preparate gustoase şi bine pregătite.

Concurenta a reuşit să se califice în semifinale, iar fanii săi nu au întârziat să o felicite. Printre mesajele lor se regăseşte şi o declaraţie mai mult decât emoţionantă din partea soţului ei Alex.

Mulțumesc din tot sufletul meu. E unicul moment în viața mea în care sunt fericită din tot sufletul meu că mi s-a îndeplinit un vis să ajung în semifinală. Sunt bucuroasă din toate încheieturile mele că nu sunt doar o concurentă la Chefi la cuțite, e cea mai mare bucurie și cea mai mare mândrie pe care o pot avea’, a spus Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

Tu ești un dar deosebit din ceruri. Zâmbetul tău îmi încălzește inima și prezența ta mă face complet. Te iubesc astăzi și pentru totdeauna’, a scris Alex, soțul Narcisei Birjaru, în dreptul fotografiei pe care concurenta de la Chefi la cuțite a publicat-o cu el pe Instagram.