Poveste de iubire cu final tragic. Doi soți au murit la o distanță de patru zile unul de celălalt

Margherita şi Fabio au avut parte de o poveste de dragoste cu final tragic. Cei doi soţi din Italia au murit la o distanţă de patru zile unul de celălalt. O fetiţă de doar 10 ani a rămas orfană.

23 iun. 2022, 15:14
Poveste de iubire cu final tragic. Doi soți au murit la o distanță de patru zile unul de celălalt
Margherita şi Fabio au avut parte de o poveste de dragoste cu final tragic

Poveste de iubire cu final tragic. Margherita și-a pierdut viața pe 17 iunie, după o lungă luptă cu o boală grea. Pierderea femeii iubite a fost insuportabilă pentru Fabio, soțul ei, care a murit după doar patru zile.

Poveste de iubire cu final tragic. A murit la patru zile după ce şi-a incinerat soţia

Citeşte şi Malpraxis fără precedent! Un bărbat a rămas orb după ce medicii i-au scos ochiul sănătos

După moartea soţiei sale, Fabio  a găsit putere doar cât să facă ceea ce era necesar pentru incinerarea Margheritei, iar apoi, când a ajuns acasă, a suferit un infarct și și-a urmat soția pe lumea cealaltă.

Fetiţa lor a rămas acum orfană.

Moartea lui Fabio la doar 4 zile după ce și-a pierdut soția a șocat întreaga comunitate din Argentario, Italia.

”Sunt profund afectat și întristat: moartea lui Fabio la patru zile după cea a Margheritei nu poate stârni decât emoții puternic. Un profesionist consacrat, el lasă un gol imens în noi toți”, spune primarul din Monte Argentario, potrivit Observatornews.ro.

Familia și prietenii nu pot înțelege cum i-au pierdut pe amandoi într-un timp atât de scurt.

”Fabio, ce ai făcut? Ne-ai lăsat pe toți fără cuvinte. Mulți îți scriu că acum te vei reîntâlni cu Margie, dar sunt sigur că, cunoscând-o, odată ce ajungi acolo sus o vei fi găsi supărată și îţi va ţine o prelegere! Cu siguranță nu trebuia să fie așa”, a scris pe reţelele de socializare o prietenă a cuplului.

Citeşte şi Momente dramatice la Mondialele de Nataţie! O înotătoare a leşinat în apă, iar salvamarii nu au avut nicio reacţie