POVESTE DE VIAŢĂ. O soţie geloasă a pus mâna pe telefonul soţului. După ce l-a verificat bine i-a donat toată averea. Ce s-a întâmplat

Ce a descoperit o femeie care a pus mâna pe telefonul soţului. După ce l-a verificat a hotărât să treacă averea pe numele lui. În final, femeia a rămas singură.

19 dec. 2019, 09:39
POVESTE DE VIAŢĂ. O soţie geloasă a pus mâna pe telefonul soţului. După ce l-a verificat bine i-a donat toată averea. Ce s-a întâmplat

În lista de contacte, ea a găsit trei numere , înregistrate ca ” cea mai blândă atingere”, „lacrimă dulce” și „doamna visurilor mele”.

Cand a vazut aceste cuvinte, tânăra a devenit foarte curioasa, dar s-a si suparat. In acel moment s-a hotarat sa sune la acele numere din agenda telefonului.

Citeşte şi Poveste frumoasă de viaţă. A vrut să îşi cunoască tatăl, dar mama lui i-a ascuns adevărul. Ce a aflat bărbatul după 55 de ani FOTO

A incercat sa sune la primul numar („ atingere ușoară”) si a avut o surpriza. La acel numar apelat a raspuns mama sotului (soacra sa). Cand a fost intrebata de soacra de ce nu suna de pe telefonul ei, femeia a gasit o scuza, deja ii era rusine de fapta sa.

„Nu imi merge telefonul si am vrut sa vad ce faci”
A sunat apoi la „lacrima dulce”. Surpriza si aici… era sora lui. Și când a sunat la numărul ” Doamna visurilor mele”, telefonul a inceput sa-i sune.

Femeia a plâns de remușcare, pentru că s-a gândit atât de nedrept la soțul ei, și apoi și-a retras toți banii din cont și i-a dat sotului.

Barbatul a mers la mama si a povestit totul. Emotionata, femeia a mers sa-i cumpere un ceas de aur. Sora lui, la fel de emotionata ca si mama sa, s-a gand sa-i cumpere o motocicleta.

Dupa ce a primit toate aceste daruri, barbatul a plecat de la sotie si s-a casatorit cu cea care era notata in telefon „Alex- electrician”