O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală. Cum a reacţionat bărbatul

O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală. Totul s-a întâmplat în Noua Zeelandă, la postul de radio The Edge, acolo unde gazdele Sharyn și Jayden au complotat pentru a o ajuta pe femeie să afle dacă este sau nu trădată în dragoste.

23 aug. 2022, 16:35
O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală. Cum a reacţionat bărbatul
O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşeală

O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală. Aceasta acea ceva bănuieli, dar nu era sigură, aşa că i-a venit o idee, să le ceară ajutorul jurnaliștilor care prezentau o emisiune la radio.

Astfel, aceștia l-au sunat pe bărbatul infidel și l-au întrebat dacă este de acord să o ajute pe prezentatoare – care s-a dat drept o colegă de serviciu – pentru a organiza petrecerea surpriză a amantei sale.

Citeşte şi: Cu ce a rămas Ilinca Vandici după relațiile cu foștii iubiți milionari. „Nu vile și mașini!”

O femeie a aflat la radio că iubitul ei o înşală

Organizăm o petrecere surpriză și am nevoie de puțin ajutor cu niște chestii – cum ar fi să invit niște prieteni de la serviciu, pentru că lucrați împreună, nu?”, a întrebat aceasta.

Ah, da, știi, aș putea să invit câteva persoane în jurul ei. Da, va fi o zi minunată”, a spus repede bărbatul. Apoi, bărbatul a dezvăluit apoi că își înșală, de fapt, iubita cu o femeie alături de care lucrează.

Jurnalista de la postul de radio l-a rugat să o scoată la cină pe amantă înainte de petrecere și l-a făcut să recunoască că sunt, de fapt, iubit și iubită.

Pentru că voi doi sunteți oficiali acum, ca prieten/prietenă, nu? Așa că nu ar fi ciudat dacă ai scoate-o la o întâlnire”, a spus jurnalista.

Cred că se poate spune că suntem”, a fost afirmația prin care femeia respectivă a știut că este înșelată.

La final, gazda emisiunii l-a făcut să înțeleagă pe bărbat că prietena lui a ascultat totul. „O să pui întâlnirea și în calendarul iubitei tale?”, a spus ea. Bărbatul s-a fâstâcit în cuvinte și a închis telefonul.