Poveste desprinsă din FILME CU PROŞTI. Vezi cum a fost prins un hoţ de maşini în Galaţi

Şi-a găsit maşina în trafic la câteva ore după ce i-a fost furată din parcare. I s-a întâmplat unui bărbat din Galaţi. Hoţul a încercat să fugă cu autoturismul, însă a avut ghinion. În trafic se afla şi un poliţist, care l-a urmărit şi care şi-a chemat colegii ca să îl reţină.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 07:56
Poveste desprinsă din FILME CU PROŞTI. Vezi cum a fost prins un hoţ de maşini în Galaţi

Imediat ce şi-a dat seama că maşina i-a fost furată, proprietarul s-a dus la poliţie să depună plângere. Pe drum nu mică i-a fost mirarea să vadă autoturismul pe stradă, condus de un bărbat.

„Traversând trecerea de pietoni. În stânga, mai uit, pe banda trei un tip la volan. O secundă am făcut până la el. Ce cauti tu în maşina mea?”, povesteşte bărbatul păgubit.

A izbucnit un adevărat scandal. Întreaga scenă a fost văzută de un poliţist local care se afla în timpul liber, dar care a intervenit de urgenţă.

„Şoferul a fugit, s-a smucit şi a fugit. Am procedat la urmărirea acestuia cu maşinsa personală pentru 200-300 de metri, după care am alergat 20-30 de metri, i-am spus să stea pe loc”, a declarat poliţistul local.

Hoţul nu a recunoscut că a furat maşina. Mai mult, el se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Bogdan Cojocaru, purtător cuvânt IPJ Galaţi.

Bărbatul va fi judecat în stare de libertate, dar sub control judiciar, potrivit noului cod penal. Poliţistul local care l-a prins va fi propus pentru titlul de poliţistul anului.

Citeşte şi: URMĂRIRE ca-n FILME: Un hoţ a furat o maşină cu tot cu COPILUL aflat în ea VIDEO