Poveste EMOŢIONANTĂ de Paşte. Zece copii olimpici şi părinţii lor trăiesc într-o cameră VIDEO

Doi părinţi din Mehedinţi se zbat zi de zi ca să aibă ce le pune pe masă celor zece copii ai lor. Întreaga familie trăieşte într-o casă cu o singură cameră. Părinţii lucrează cu ziua pe unde apucă. Copiii fac tot ce pot ca să ajute cu treburile de acasă, nu neglijează, însă, şcoala. În micuţa casă un perete este plin de diplomele şi premiile luate de copii la şcoală şi la concursuri.

10 apr. 2015, 08:38
Poveste EMOŢIONANTĂ de Paşte. Zece copii olimpici şi părinţii lor trăiesc într-o cameră VIDEO

Toată lumea munceşte în familia Moraru. Costinel şi Adrian s-au apucat deja să planteze legume în grădină. Vor să termine toată treaba înainte de Paşte. Adrian are şi o dorinţă de sărbători.

„Să fim toţi aici acasă împreună, să avem ce să punem pe masă„, spune băiatul.

Cel mai mic dintre fraţi are cinci ani, iar cel mai mare, 21. Toţi au crescut într-o casă din Stigniţa, judeţul Mehedinţi, care are o singură cameră. Asta nu i-a împiedicat pe copii să facă performanţă. Mihaela este olimpică la geografie şi vrea dă devină profesoară.

Toţi copiii au adus acasă diplome şi premii. Mândră de copiii ei, mama a făcut un panou de onoare.

Părinţii muncesc din greu ca să îi ţină pe copii la şcoală.

Îmi doresc să pot să muncesc în continuare, să am de lucru, să pot să mă zbat în continuare pentru copiii mei pentru că învaţă foarte bine, sunt toţi buni la învăţătură”, a declarat Ramona Moraru.

Micuţa casă în care locuiesc cei 12 nici măcar nu este a lor, ci au primit-o de la primărie.