Poveste emoţionantă la „Visuri la cheie”: „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”

Poveste emoţionantă la "Visuri la cheie". Echipa formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Mara Ciubotaru și Alex Gavrilescu vor aduce lumină în viața întunecată a unor persoane greu încercate de soartă.

14 sept. 2022, 13:25
Poveste emoţionantă la „Visuri la cheie”: „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”
Poveste emoţionantă la "Visuri la cheie"

Poveste emoţionantă la „Visuri la cheie”. Miercuri seara, un tată al cărui destin a fost schimbat acum șapte ani, odată cu întâmplarea unui eveniment tragic, va avea partea de o schimbare uriaşă, care îi va bucura viaţa, atât lui, cât şi copiilor acestuia.

Citeşte şi: Doliu în echipa „Visuri la cheie”: a murit după ce a luptat cu o boală nemiloasă! „Anul trecut ne întâmpina cu lacrimi de bucurie!”

Poveste emoţionantă la „Visuri la cheie”

Bărbatul a rămas paralizat de la gât în jos, însă copiii îi alină suferinţa. „Șeful meu a angajat un puști din sat. L-am prins la furat. Trebuia să îl duc la poliție, dar nu am făcut-o fiindcă era mic. M-a amenințat că se face mare și mă omoară, că îmi dă cu toporul în cap. După șase ani, ne-am întâlnit și exact așa s-a întâmplat… și de atunci a început coșmarul vieții mele. N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copii”, a povestit acesta cu lacrimi în ochi, la Pro TV.

Ioana, una dintre fiicele acestuia, va demonstra echipei Visuri la cheie că motivația unui om este adevăratul conducător al unei bătălii: „Tata m-a învățat să nu renunț niciodată. Lupți până câștigi!”. Voința puternică a bărbatului o va inspira și pe Cristina Joia: „Mintea noastră ne împiedică să facem lucruri”, concluzionează aceasta.