Cristina Joia, despre femeia care a agresat-o în plină stradă: ”Am nevoie să cred în binele din fiecare om, aşa că am aşteptat un an şi jumătate să-şi ceară scuze”

Cristina Joia, arhitecta de la emisiunea ”Visuri la cheie”, a făcut declarații despre agresiunea pe care a suferit-o în anul 2020. Aceasta a avut nevoie de mai multe operații la nas după ce o femeie agresivă a lovit-o în plină stradă.

12 sept. 2022, 18:36

Cristina Joia a trecut prin momente de cumpănă în toamna anului 2020. Atunci, cunoscuta arhitectă a fost aproape desfigurată de către o femeie agresivă care a lovit-o în plină stradă. Aceasta a fost internată de urgență în spital și operată la nas după ce a primit diagnosticul de piramidă nazală fracturată.

Citește și Andreea Esca explică momentul în care a înjurat în fața camerei TV. Pe cine acuză vedeta de trădare VIDEO

Arhitecta a așteptat mai bine de un an și jumătate ca agresoarea sa să își ceară scuze însă acest lucru nu s-a întâmplat.

„Iertarea nu este pentru cei ce ne-au rănit, ci pentru noi! Prin iertare ne eliberăm. Eu nu o pot schimba pe ea, dar pot încerca să înţeleg de ce mi s-a întâmplat mie asta, care e lecţia mea şi modul în care depăşeşti anumite situaţii de cumpănă te definesc ca om, astfel încât eu mi-am găsit liniştea.

Eu nu îmi doream răzbunare, suferinţa mea nu era anulată dacă se adăuga şi a ei. Eu am făcut ce a ţinut de mine – deşi am fost sfătuită să nu depun plângere, am mers până la capăt, dar nu sunt eu în măsură să judec ce a hotărât Justiţia. Am nevoie să cred în binele din fiecare om, aşa că am aşteptat un an şi jumătate să-şi ceară scuze. Nu a făcut-o…

Suntem răniţi atunci când avem aşteptări, aşa că mult mai înţelept este să las trecutul acolo unde e, adică în urmă. Acum sunt bine şi asta datorită domnului doctor Dragoş Zamfirescu, care mi-a reconstruit nasul, dar o să mai am câteva intervenţii cu laser, să mai atenuez cicatricea”, a spus Cristina Joia pentru click.ro.

În decembrie 2021, agresoarea Cristinei Joia, arhitecta de la „Visuri la Cheie”, și-a primit sentința oficială, după ce a lovit-o cu sălbăticie pe vedetă.

Femeia bătăușă a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare. Cu toate astea, ea nu va ajunge în spatele gratiilor, deoarece pedeapsa dată a fost suspendată, cel mai probabil după ce  magistrații au apreciat faptul că inculpata are grijă de trei copii și de mama sa care este bolnavă.

Totodată, agresoarea trebuie să-i plătească arhitectei daune morale în valoarea de 10.000 de euro și aproape 8.000 de lei despăgubiri materiale, dar și aproape 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată Cristina.

„Sentința definitivă s-a pronunțat astăzi, 1 an și 3 luni cu suspendare, adică nu va face închisoare, nu e ceva ce îmi doream neapărat pentru că suferința ei nu mi-o anula pe a mea… Eu am lăsat justiția să se pronunțe, deși foarte mulți mă sfătuiau să nu fac plângere că nu voi câștiga și risc … mai mult decât ce pățisem deja!

Mulțumesc mult tuturor oamenilor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Mulțumesc Ovidiu Oanță pentru profesionalism și susținere! Mulțumesc in special medicilor care a mi-a reconstruit nasul fix anul trecut de Crăciun. Nu a fost ușor… a durut, 2 operații în 2 luni. Dar sunt recunoscătoare că a trecut chiar dacă am rămas cu nasul brăzdat de la ”un simplu brânci” citez”, a fost mesajul postat de Cristina Joia pe Facebook.

Citește și Adela Popescu s-a pozat în costum de baie. Cum arată vedeta după trei sarcini: „Acordul soţului” GALERIE FOTO