Poveste emoţionantă: Un căţel orb, surd şi cu doar trei picioare şi-a salvat stăpânii din incendiu

Salvaţi de un căţel surd, orb şi olog. O americancă şi copilul ei, de doar 7 luni, au scăpat cu viaţă dintr-un incendiu cu ajutorul câinelui familiei. Deşi nu aude, nu vede şi are doar trei picioare, animalul şi-a avertizat stăpânii de pericol.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 09:09
Poveste emoţionantă: Un căţel orb, surd şi cu doar trei picioare şi-a salvat stăpânii din incendiu

Incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit produs pe veranda case din statul american Oklahoma. În locuinţă se aflau două persoane – o femeie şi bebeluşul său, de doar 7 luni. Căţelul familiei a reuşit să simtă pericolul şi să-şi alerteze stăpâna care dormea.

„A venit lătrând, ceea ce face destul de des. Am crezut că vrea afară, iar apoi am văzut peretele cuprins de flăcări”, a declarat stăpâna.

Căţelul True a devenit erou, mai ales că are probleme de sănătate. El este surd, orb şi are doar trei picioare.

„Atunci când am ieşit pe uşa din spate, geamurile din faţă s-au spart. Flăcările ajunseseră în dormitor şi în sufragerie. (…) Am pierdut tot! Nu este nimic care poate fi recuperat”, a mai spus femeia.

Femeia îi este recunoscătoare căţelului, pe care îl adoptase cu puţin timp înainte de nefericitul incident. Ea spune că i-a salvat viaţa căţelului, iar acum animalul le-a întors favoarea.