POVESTE INCREDIBILĂ: A refuzat să-şi avorteze copilul, deşi ştia că se va naşte cu malfomaţii GRAVE

O mamă din Marea Britanie a ignorat sfatul de a avorta copilul ei, afectat de un handicap grav, după ce a văzut această scanare 3D cu el. Imaginea uimitoare a convins-o pe Katyia Rowe să sfideze avertismentele medicilor și să meargă până la capăt cu nașterea.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 08:51

Katyia Rowe a povestit cu mândrie cum l-a alintat pe băiețelui ei Lucian – care a murit la doar nouă ore după naştere. Ea a insistă că nu are niciun regret, în ciuda calvarului prin care a trecut.

Katyia, în vârstă de 26 de ani, a spus: „Poate că am fost mama lui Lucian doar pentru nouă ore, dar a meritat tot efortul”.

Katyia a fost încântată să descopere că așteaptă un copil cu ofițerul de securitate Shane Johnson, partenerul ei de patru ani, în luna martie a anului trecut.

O scanare la trei luni arăta că totul este în regulă, dar o scanare la 20 de săptămâni a arătat complicatii. După teste suplimentare, medicii au anunţat-o pe Katyia că creierul copilului nu s-a format în mod corespunzător și el se va naşte cu handicap grav.

Cuplul, din Telford, Shrops, au fost avertizați de către experții de la Spitalul de Copii din Birmingham că fiul lor nu ar putea merge sau vorbi și ar avea nevoie îngrijire continuă.

Dar scanarea 3D  în timp real i l-a arătat Katyiei pe Lucian zambitor, suflând bule, lovind și mişcându-şi brațele şi ea a hotărât să păstreze sarcina, potrivit The Sun.

„A fost datoria mea de mamă să-l protejez, indiferent cât timp a stat cu noi. A meritat să trăiască”, a spus Katya.