Au transformat bena unui camion în… piscină şi au traversat oraşul pe ritmurile melodiei „Vara nu dorm”. Petrecăreţii şi “administratorul piscinei” au primit amenzi uriaşe

Moleşiţi de căldură şi dornici să se răcorească într-o piscină, dar, probabil, fără să scoată bani din buzunar, mai mulţi bărbaţi din Argeş au avut o idee ingenioasă. Au improvizat o piscină într-un camion.

03 iul. 2022, 19:45
Au transformat bena unui camion în… piscină şi au traversat oraşul pe ritmurile melodiei „Vara nu dorm”. Petrecăreţii şi “administratorul piscinei” au primit amenzi uriaşe

Distracţia lor nu a ţinut, însă, mult timp, pentru că deranjaţi de gălăgia de la „piscină”, vecinii au chemat poliţia. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic.

Polițiștii i-au legitimat pe petrecăreţi şi le-a întrerupt elanul cu nişte amenzi usturătoare.

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

Citeste si Scandal monstru într-o familie din Argeş din cauza băuturii. Cum s-a răzbunat soţia furioasă pe soţul beat

La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, polițiștii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă.

Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulație pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R.

 De asemenea, față de cele 10 persoane care se aflau în bena autoutilitarei, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice„, se arată într-o informare a IPJ Argeş.

10 bărbaţi din Argeş au transformat bena unui camion în… piscină şi au traversat oraşul

Întâmplarea a fost relatată şi pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

„Au umplut bena unei autoutilitare cu apă, s-au echipat de plajă, au luat niște beri, ba chiar și o umbrelă și au plecat prin Bogați, localitate din Argeș.

Ca să fie treaba frumoasă, unul dintre ei a postat pe TikTok și Facebook.

Melodia aleasă a fost “Vara nu dorm”.

Presupunem că va dormi cu greu pentru că din cauza lui toți “înotătorii” au de plată, astfel:

– “administratorul piscinei”, respectiv conducătorul auto, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei;

Citeste si Copiii romi, discriminaţi la Sibiu. Accesul în incinta ştrandului din oraş le-a fost interzis: „Au umplut piscinele cu muștar, şi-au ridicat rochiile să-şi arate comorile”

– cele 10 persoane, care se aflau în bena autoutilitarei, au fost amendate. Valoarea totală a amenzilor este de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ca urmare a tulburării ordinii și liniștii publice.

Având în vedere aceste sume, putem spune că la Bogați, județul Argeș, este cea mai scumpă intrare la o piscină.

Din fericire, polițiștii argeșeni au intervenit la timp, evitând producerea unei eventuale tragedii.

Vă rugăm să nu recurgeți la astfel de distracții. Ele pot duce la adevărate drame”, se arata pe pagina MAI.