Viral. Motivul este ireal! Un pensionar de 85 de ani din Câmpulung s-a căsătorit cu iubita lui, după 28 de ani de concubinaj

Povestea a doi pensionari din Câmpulung, îndrăgostiți nebunește unul de celălalt, s-a viralizat în mediul online. S-au căsătorit, după 28 de ani de concubinaj, dintr-un motiv incredibil.

24 iun. 2022, 19:36
Viral. Motivul este ireal! Un pensionar de 85 de ani din Câmpulung s-a căsătorit cu iubita lui, după 28 de ani de concubinaj

Cei doi amorezi trecuți de prima tinerețe au dezvăluit și cauza care a stat la baza aceste decizii pe care unii ar putea să în considere cel puțin bizar. Iată despre ce este vorba.

De ce au ales un pensionar de 85 de ani și iubita lui de 75 să se căsătorească, după 28 de ani de concubinaj

Ei au mărturisit că unul dintre motive a fost să aibă același nume pe pietrele funerare când vor trece în neființă. Ceremonia plină de emoție a fost oficiată chiar de primarul Elena Lasconi, care a relatat totul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Pensii 2022. Anunţul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii. Milioane de români sunt vizaţi

„74 de ani doamna, 85 de ani domnul. Elena și Ion se iubesc de 28 de ani. Astăzi au decis să se căsătorească cu acte în regulă.

Vă mărturisesc că a fost una dintre cele mai emoționante oficieri de căsătorie de când sunt primar. A început la fel ca toate: “Domnule… de bună voie și nesilit de nimeni o iei în căsătorie pe doamna…” Domnul Răspunde: “Da, din tot sufletul!” Când a răspuns doamna, a zis așa: “Da, suntem de 28 de ani împreună, da, dragul meu!” La care domnul spune în timp ce îi sărută mâna: “Îți mulțumesc, draga mea!”.

Am continuat oficierea în lacrimi pentru că ce am simțit astăzi e rar. Se numește iubire pură dintre un el și o ea, o iubire matură fără interese. O iubire în care vârsta, coxartroza și oboseala sunt detalii nesemnificative, o iubire care are totul chiar și fără alai de nuntași, rochie de mireasă și petrecere cu ștaif.

Certificatul de căsătorie nu îi ajută decât pentru un singur scop, dorința lor comună: când vor pleca la îngeri, pe pietrele lor funerare să fie scris același nume: Boteanu. Vă mulțumesc pentru încă o lecție de viață și vă doresc să aveți viață lungă pentru a inspira lumea cu dragostea voastră!”, a scris Elena Lasconi.

Citește și: Blestemul Compact continuă, a murit „Megastarul”, unul dintre fondatorii trupei

Elena Lasconi se bucură de alegerea ei de a renunța la cariera în televiziune și a se îndrepta spre politică. Aceasta a fost numită primar la Câmpulung Muscel din 2020.

 


loading...