Povestea micuţului DECAPITAT într-un accident de maşină: Capul i-a fost smuls, dar ce a urmat este…

Jackson Taylor, un micuţ din Australia, avea doar un an şi şase luni când a fost implicat într-un cumplit accident rutier. Copilul se afla în maşină cu mama şi cu sora lui când s-au izbit violent cu un alt autovehicul. 

05 oct. 2015, 14:48

În urma impactului, băiatul a fost pur şi simplu decapitat intern. Capul lui a fost scos din gât într-un mod asemănător în care se întâmplă la o decapitare. Deşi şansele de supravieţuire erau minime, copilul a avut o recuperare minune.

Forţa de coliziune a fost atât de mare, încât capul lui Jackson a fost smuls din gât, fiind decapitat intern„, a afirmat dr. Geoff Askin, potrivit Fox News.

Citeşte şi Îngrozitor: Un copil de 4 ani din India a fost decapitat pentru un ritual de magie neagră

Într-o intervenție chirurgicală de șase ore, medicul si echipa sa au reuşit sa reatașeze vertebrele băiatului folosind sârmă și o bucată din coasta copilului. Acum, băiatul poartă un cadru care îi ţine capul, gâtul şi corpul stabil. Peste două luni, Jackson va scapă de acel cadru şi, după aceea, el va fi capabil să aibă viață normală și sănătoasă. Atât familia, cât şi medicii, au considerat recuperarea lui ca fiind o adevărată minune.

Citeşte şi MIRACOL. Un bebeluş a ÎNVIAT după 2 ore de când a fost declarat mort. Cum l-a readus mama lui la viaţă


loading...