Povestea adevărată: „Îţi mulţumesc că aseară l-ai muşcat pe soţul meu de piept. Este al tău acum”

Viaţa de familie este plină surprize. Din păcate, ele nu sunt întotdeauna plăcute. Şi în unele situaţii, singura ieşire este despărţirea. Este şi cazul de față.

08 sept. 2016, 11:43
Povestea adevărată: „Îţi mulţumesc că aseară l-ai muşcat pe soţul meu de piept. Este al tău acum”

Când soţul lui Melanie a ieşit din duş, ea a observat că soţul are pe corp mici muşcături. În acest moment a şi început discuţia care a dus la despărţirea lor, scrie punct.tv.

Melanie a postat pe intenet un mesaj, adresat amantei soţului său. În scurt timp, acesta a făcut înconjurul lumii. Melanie, destul de calm şi adecvat, i-a explicat acelei tinere ce o aşteaptă pe viitor…

”Dragă, Jennifer!

Îţi mulţumesc că noaptea trecută l-ai muşcat pe soţul meu de piept. Nici nu-ţi imaginezi din ce coşmar i-ai salvat pe copiii mei. Drept recopensă, ţi-l ofer pentru păstrare permanentă, dar ţine cont că acest dar atrage după sine o serie de nuanţe:

1. Nici să nu speri la banii lui! Avem doi copii şi o parte considerabilă din veniturile lui va merge pentru întreţinerea lor, mai ales dacă luăm în considerare faptul că, atâta timp cât am locuit împreună, nu mi-a permis să mă angajez şi mi-a spus că trebuie să fiu casnică!

2. Îmbracă-l…Pur şi simplu, atunci când am aflat de existenţa ta în viaţa lui, brusc în şifonierul nostru au apărut molii, care i-au mâncat toate hainele. Aşa că va veni la tine aproape gol!

3. Uită de week-end-urile lui. El trebuie să se vadă cu copiii, iar ţie nu-ţi voi permite să te apropii de ei!

4. Nu vei avea o viaţă sexuală normală. Îmi pare rău că nu l-ai cunoscut mai devreme, atunci era într-adevăr bun. Dar acum 4 ani a suferit o traumă, aşa că resemnează-te.

5. Nici să nu te gândeşti să mi-l întorci. Nu vreau să-l mai văd!

6. Pentru cele întâmplate te va învinui pe tine. Ieri, când am înţeles totul, nu m-am putut abţine şi l-am lovit. Drept răspuns, şi-a cerut scuze. Înţeleg că bătaia nu este o soluţie, dar nu m-am putut abţine şi nu mi-e ruşine!

7. Şi la final: voi interveni în relaţia voastră, aşa că pregăteşte-te. Pur şi simplu vreau să mă asigur că suferă, la fel cum suferă acum copiii mei.

Încă o dată te aplaud şi îţi mulţumesc pentru că ai lăsat „mesajul de dragoste” pe pieptul soţului meu. Felicitări pentru noua achiziţie!

ESTE AL TĂU!’, a fost mesajul femeii.