Povestea băieţelului care la DOI ANI avea o greutate de 33 de KILOGRAME. Vezi cum a fost salvat FOTO

Un băiat de doi ani din Arabia Saudită a fost la un pas de moarte după ce la vârsta de doi ani avea o greutate morbidă, de 33 de kilograme. Cu toate acestea, după ce doctorii i-au eliminat o parte din stomac, copilul a început să slăbească.

20 sept. 2013, 06:53

Un caz medical şocant a fost prezentat publicului, după ce medicii din Arabia Saudită au tratat un băiat diagnosticat cu obezitate morbidă la vârsta de doi ani, potrivit The Sun.

Citedşte şi Un bărbat a slăbit aproape 100 de kilograme după ce s-a blocat într-un turnichet FOTO

Deoarece modificarea dietei nu a avut niciun rezultat, copilul continuând să crească în greutate, doctorii au fost obligaţi să recurgă la o operaţie extremă, de gastrectomie, eliminând o mare parte din stomacul minorului. În prezent, acesta are forma unei banane, iar minorul este obligat să consume mănânce puţin şi des, deoarece corpul său nu mai poate stoca mâncare.

Citeşte şi DISCRIMINARE INCREDIBILĂ: Un bărbat va fi expulzat din Noua Zeelandă pentru că este PREA GRAS

Din cauza obezităţii, băiatul avea probleme cu somnul, iar picioarele au fost la un pas să cedeze din cauza greutăţii. În prezent, la trei ani după operaţie, copilul este sănătos. Chiar dacă astfel de intervenţii medicale nu sunt destinate copiilor, acesta a fost singura metodă prin care minorul obez a putut fi salvat.