Povestea bărbatului care a scăpat de diabet fără medicamente

Sean Bowley a fost diagnosticat cu diabet de tip 2. Starea sa de sănătate se înrăutățea rapid, așa că medicul lui i-a spus că dacă nu-și schimbă stilul de viață, nu va ajunge să-și vadă fiica terminând liceul.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 10:34
Povestea bărbatului care a scăpat de diabet fără medicamente

Bowley a hotărât atunci să facă o schimbare drastică în viața lui și a urmat sfaturile lui Robb Wolf, un biochimist newyorkez care a scris “Soluția Paleo”, o carte de lifestyle devenită rapid best seller. Iată cum a reușit Sean Bowley să scape de diabet fără medicamente… El și-a spus singur povestea, pe blogul lui Robb Wolf, robbwolf.com.

Lupta cu diabetul

Sean Bowley a ajuns la medic când starea sa de sănătate era foarte proastă. Diabetul îl afectase într-atât de mult încât doctorul se pregătea să îi amputeze degetele de la picioare. Pancreasul său era compromis, și avea și probleme cu inima.

Citeşte şi Alimentul care îţi distruge ficatul mai tare decât alcoolul. Şi tu îl consumi

Inițial medicii i-au prescris un tratament medicamentos. Bowley l-a urmat și starea de sănătate a început să i se amelioreze, cu toate că urma să aibă probleme cu diabetul și cu pancreasul pentru tot restul vieții, după spusele medicilor.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.